Son Konular

Calisan biri universite okuyabilir mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Çalışan biri üniversite okuyabilir mi?

1- Bu konuda herhangi özel bir izin yoktur. 2- Kurumunuz sizi idare edebilir de etmeyebilir de. 3- Aslolan mesaiye devam etmenizdir. 4- Okulunuz aksaması kurumun değil sizin bir sorununuzdur.

Eğitim hakkı nasıl kullanılır memur?

Eğitim hakkı kapsamında herhangi bir izin olmadığından memurun çalışma saatleri dahilinde görevi başında olması gerekir. Ancak bir yandan memuriyeti devam ederken, bir yandan üniversitede okuyan memurlar için çalıştığı kurum ve amirleri tarafından bazı esneklikler sağlanabilir.
Kamuda çalışan memur üniversite okuyabilir mi?
Öğrenim tayini nedir? Devlet memurları görev yaptıkları şehirden başka şehirde ya da bulundukları ilçeden farklı bir ilçede ikinci üniversite okuyabilmektedir. Bazı devlet memurları da yüksek lisans yapıp ya da doktora yapabilmektedir.
Devlet memuru olan üniversite okuyabilir mi?
Çoğu kamu kurumunda memur olarak görev yapanlar aynı zamanda Yükseköğretim kurumlarında okumaktadırlar.Memur olarak çalışanların ikinci öğretim olarak adlandırılan ve akşam saatlerinde eğitim veren bölümlerde eğitim görmesinde mesai saatleri açısından herhangi bir engel bulunmamaktadır.

Memur okula gidebilir mi?

657 sayılı Kanunda, bir memur, yükseköğrenimde okuyor diye, verilmesi öngörülen bir izin bulunmamaktadır. Bu nedenle de genel olarak okumak isteyenler, 24 saat esasına göre çalışan memurlukları tercih etmekte (koruma güvenlik görevlisi, sağlık personeli vd.), gece çalışmakta, gündüz ise okullarına gitmektedir.

Devlet memuru üniversite burs alabilir mi?

burs verilmez." 9. Maddenin mülga (c) bendi şöyleydi: "Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında, asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışan veya gelire sahip olan öğrencilere, burs verilmez". Bu değişiklikte artık çalışanlara kredi-burs verilmesi mümkün hale geldi.
KPSS'ye giren üniversite okuyabilir mi?
Üniversite okurken Önlisans Kpss sınavına girebilir miyim? Üniversite öğrencisi daha önce 2(iki) yıllık bir bölüm bitirdiyse ve 4 (dört) yıllık bölümden mezun olmadıysa Önlisans Kpss sınavına girebilir ve atanabilir.

5000 mAh batarya kac kere sarj eder?

Mirascilik belgesi nereden alinir?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt