Modoratör
Efsanevi Üye
Calinti iPad nasil acilir?
Aşağıdaki kılavuz, çalınan bir iPad'in kilidini iTunes ile nasıl açacağınızı gösterecektir.
- Adım Bilgisayarınızda iTunes'un en son sürümünü başlatın.
- Adım Şimdi iPad'i yeniden başlatmaya zorlamanız gerekiyor.
- Adım Çalınan iPad Kurtarma Modu'ndayken, onu iTunes'a bir Apple yıldırım USB kablosuyla bağlayabilirsiniz.
iOS aygıtının kilidi nasıl açılır?
iOS aygıtının kilidi nasıl açılır?
Etkinleştirme Kilidi'ni kaldırma
- www.iCloud.com/find adresine gidin.
- Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın.
- En üstte, Tüm Aygıtlar'ı tıklayın.
- iCloud'dan kaldırmak istediğiniz aygıtı seçin.
- Hesaptan kaldır'ı tıklayın.
Yeni iPhone 11 aldım ne yapmalıyım?
Aksi halde şu adımları izleyin:
- Aygıtınızı açın.
- Başka bir aygıtınız varsa Hızlı Başlangıç'ı kullanın.
- Aygıtınızı etkinleştirin.
- Face ID'yi veya Touch ID'yi ayarlayın ve parola oluşturun.
- Bilgilerinizi ve verilerinizi geri yükleyin veya aktarın.
- Apple Kimliğinizle giriş yapın.
iPad çalıntı olduğu nasıl anlaşılır?
iPad çalıntı olduğu nasıl anlaşılır?
Aygıtınızı haritada arama Aygıtınızı bulmak için iCloud.com/find adresine giriş yapın. Alternatif olarak, sahip olduğunuz başka bir Apple aygıtında Bul uygulamasını kullanabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch'ınız aygıtlar listesinde görünmüyorsa Bul özelliği açık değildir.
Apple hesabım kilitlendi nasıl açabilirim?
Hesabınız güvenlik nedeniyle devre dışı bırakıldığından oturum açamıyorsunuz. Bu Apple kimliği güvenlik nedeniyle kilitlendi….Devre dışı bırakılmış bir Apple kimliği nasıl açılır
- iforgot.apple.com adresine gidin.
- Apple ID e-posta adresinizi girin.
- Hesabınızın kilidini açmak için ekranda çıkan yönergelere uyun.
iPhone 11 ilk alındığında kaç saat şarj edilmeli?
iPhone 11 ilk alındığında kaç saat şarj edilmeli?
Aldıktan sonra 12 saat 1 gün şarj edin falan. Yeni tip cihazlarda cihazın %100 seviyesine gelmesi yeterli.
iPhone 11 satısı neden yok?
APPLE'DAN ŞAŞIRTAN KARAR Zira 2019 yılında tanıtılmasına rağmen satışlarda halen iPhone 11 serisi oldukça yüksek rakamlara ulaşıyor. iPhone 11 serisinin en uygun fiyatlısı olarak piyasada kalan tek model oluyor. Apple'ın bu hamlesinin tek sebebi tedarik zincirini daha basit bir hale getirmek istemesinde yatıyor.
Çalınan iPad nasıl bulunur?
Çalınan iPad nasıl bulunur?
Aygıtınızı bulmak için iCloud.com/find adresine giriş yapın. Alternatif olarak, sahip olduğunuz başka bir Apple aygıtında Bul uygulamasını kullanabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch'ınız aygıtlar listesinde görünmüyorsa Bul özelliği açık değildir. Bul kapalı olsa bile hesabınızı koruyabilirsiniz.