Son Konular

Cal Magarasi giris ucreti ne kadar?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Çal Mağarası giriş ücreti ne kadar?

Çal Mağarası giriş ücreti 2021 yılı için 10 TL, indirimli 5 TL. Müze kart burada geçerli değil.

Astım Mağarası kaç basamak?

Yaklaşık 78 basamaklı bir spiral şeklinde olan demir bir merdivenle inilmektedir ve mağaranın derinliği 15 metre civarında bulunmaktadır. Bu mağarada ilerledikçe değişik şekilli dev sarkıt ile dikitler görünmektedir. Astım Mağarası'nda yaz aylarında ve kış aylarında sıcaklık ortalama olarak 15 derece civarındadır.

Nimara Mağarası'na nasıl gidilir?

Aracınızla yolu takip ederek Cennet Adası'na kadar gitmeniz gerekiyor. Araçla gidebileceğiniz son noktada 2 yöne ayrılan bisiklet yolu güzergahı var. Oradaki tabelalarda Nimara Mağarası yazan yöne doğru kısa bir yürüyüşle mağaraya ulaşabilirsiniz.

Gilindire mağarasını kim buldu?

Gilindire mağarasını kim buldu?
TARİHÇESİ Gilindire Mağarası bir çoban tarafından bulunmuş. 1999 yılında Aydıncık'ın kayalık yamaçlarında keçilerinin peşinde dolanan çoban, bir kirpi fark etmiş. Kirpi, çalılıkların arasından geçip kayalıkların arasında gözden kaybolmuş.

Cal Magarasi kacta kapaniyor?

Cal Magarasi kacta kapaniyor?
Trabzon Çal Mağarası ziyarete ne zaman açık diye soracak olursanız; haftanın her günü ziyaret edilebilir. Ziyaret saatleri: Açılış saati: 09:00. Kapanış saati: 17:00.

Çal Mağarası kaçta kapanıyor?

*Çal Mağarası girişi ücrete tabidir….Tarihi Mekanlar.
ÇAL MAĞARASI
AÇILIŞ: 09:00 | KAPANIŞ: 17:00
Öğrenci | 5,50 TL

Astım Mağarası ücretli mi?

Silifke Astım Mağarası Giriş Ücreti : 45 TL – Durum : AÇIK (Aynı bilet ile Cennet Cehennem Örenyeri'ni ziyaret edebilirsiniz.), Hafta sonu kapalıdır. * Covid-19 (koronavirüs) salgını sebebiyle müze ve örenyerlerinin ziyarete açılış ve kapanış saatleri valiliklerce belirlenmektedir.

Cennet Adası Nasıl Gidilir?

Cennet Adası, Muğla ilinin Marmaris ilçesinde yer almaktadır. Cennet Adasına gitmek için, Marmaris Merkezden yaklaşık 8 km. kadar ilerledikten sonra Yalancı Boğaz'a ulaşılır. Arabayla da, dilerseniz harika bir doğa yürüyüşü yaparak Yalancı Boğaz'a ulaşabilirsiniz.

Çalköy Mağarası açık mı?

Çalköy Mağarası açık mı?
Çal Mağarası Ziyaret Saatleri (2020) Mağara hafta içi ve hafta sonu sabah 09:00 akşam 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilmektedir.

Merhaba,

Çal Mağarası'nın giriş ücreti 2021 yılı için 10 TL, indirimli olarak ise 5 TL olduğunu belirtmişsiniz. Öğrenci giriş ücreti ise 5,50 TL olarak geçmektedir. Mağara her gün ziyarete açıktır ve ziyaret saatleri haftanın her günü 09:00-17:00 arasındadır.

Astım Mağarası, yaklaşık 78 basamaklı bir demir merdivenle inilmektedir ve mağaranın derinliği yaklaşık 15 metredir. Yaz aylarında ve kış aylarında mağaranın sıcaklığının ortalama olarak 15 derece civarında olduğu bilgisi verilmiş.

Nimara Mağarası'na gitmek için aracınızla Cennet Adası'na kadar gitmeniz gerekmektedir. Son noktada ise bisiklet yolu güzergahından Nimara Mağarası'na kısa bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Gilindire Mağarası'nı bir çoban keşfetmiş. 1999 yılında Aydıncık'ın kayalık yamaçlarında keçilerini otlatan çoban, bir kirpiyi takip ederken mağarayı bulmuş.

Astım Mağarası'nın giriş ücreti 45 TL olarak belirtilmiş ve hafta sonları kapalı olduğu bilgisi verilmiş.

Son olarak, Çalköy Mağarası'nın ziyaret saatlerinin hafta içi ve hafta sonu sabah 09:00 ile akşam 19:00 saatleri arasında olduğu bilgisi paylaşılmış.

Eğer başka sorularınız varsa, sormaktan çekinmeyin!

Yunus Emre hangi doneme aittir?

Sayisal Loto 3 bilen ne kadar alir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt