Son Konular

Çağatay Ulusoy Adını feriha koydum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Oldukca yakışıklı ve iyide bir oyuncu Çağatay ulusoy Adını feriha koydum dizisinin oyuncularından olan çağatay ulusoy genç kızların sevgili olmayı başardı Çağatay Ulusoy Dikte Resimleri ve foroğraları sizlerle
*

Evet, doğru söylüyorsunuz. Çağatay Ulusoy, "Adını Feriha Koydum" dizisindeki rolüyle genç kızların sevgilisi haline gelmiş ve büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Çağatay Ulusoy'un dikiz resimleri ve fotoğrafları birçok hayranı tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kendisi hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda tanınan bir oyuncu ve modeldir. Başarılı kariyeri ve sempatik tavırlarıyla gençler arasında popülerliğini sürdürmektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sevgililer Günü Avatarları

Atatürkün öğrenim hayatı resimleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt