Son Konular

Buyuk PDF nasil gonderilir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Büyük PDF nasıl gönderilir?

Büyük PDF dosyasına sağ tıklayın ve "Paylaş"ı seçin. Adım 4. Ardından alıcının e-posta adresini ekleyin. Büyük PDF dosyasını göndermek için "Gönder" düğmesini tıklayın.

Büyük ses dosyası nasıl gönderilir?

Bu sefer böyle yapmayacağız.
- Adım: WhatsApp'ın o dosya gönderme bölümünü açıp Belge simgesine tıklayın.
- Adım: Şimdi karşınıza tıpkı ses dosyalarını seçtiğiniz gibi bir ekran gelecek.
- 3. Adım: 16 MB sınırından dolayı gönderemediğiniz müziği bu kısımdan gönderin.

33 MB dan büyük dosya nasıl gönderilir?

Videolar gibi boyut sınırını aşan büyük dosyaları göndermek için Google Drive'ı kullanın….Dosya ekleme
- Bilgisayarınızda Gmail'e gidin.
- E-posta Yaz'ı tıklayın.
- Alt tarafta, Ekle'yi. tıklayın.
- Yüklemek istediğiniz dosyaları seçin.
- Aç'ı tıklayın.

PDF dosyaları açılmıyor ne yapmalıyım?

PDF dosyaları açılmıyor ne yapmalıyım?
Acrobat Reader DC veya Acrobat DC'yi güncelleyin
- Acrobat Reader DC veya Acrobat DC'yi başlatın.
- Yardım > Güncelleştirmeleri Denetle'yi seçin.
- Güncelleyici iletişim kutusu ortaya çıkarsa Evet'e tıklayın. Güncelleme otomatik olarak yüklenir.
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bilgisayarım neden PDF dosyasını açmıyor?

Bilgisayarım neden PDF dosyasını açmıyor?
Acrobat Reader DC veya Acrobat DC'yi güncelleyin En son güncellemeleri yüklemek sorunu çözebilir. Acrobat Reader DC veya Acrobat DC'yi başlatın. Yardım > Güncelleştirmeleri Denetle'yi seçin. Güncelleyici iletişim kutusu ortaya çıkarsa Evet'e tıklayın.

25 MB tan büyük dosyalar nasıl gönderilir?

Gmail'de Büyük Dosya Gönderme (Android)
- Gmail uygulamasını açın.
- Ekranın sağ alt kısmında yer alan "+" butonuna dokunun.
- Üst kısımda bulunan ataş simgesine dokunun.
- "Drive'dan ekle" seçeneğine basın.
- Göndermek istediğiniz dosyayı Google Drive'dan seçin.

WhatsApp'tan ses dosyası nasıl gönderilir?

Ses simgesine tıklayarak göndeririz….Bu sefer böyle yapmayacağız.
- Adım: WhatsApp'ın o dosya gönderme bölümünü açıp Belge simgesine tıklayın.
- Adım: Şimdi karşınıza tıpkı ses dosyalarını seçtiğiniz gibi bir ekran gelecek.
- Adım: 16 MB sınırından dolayı gönderemediğiniz müziği bu kısımdan gönderin.

Gmail 25 MB dan büyük dosya nasıl gönderilir?

Ek boyutu sınırı En çok 25 MB boyutunda ek gönderebilirsiniz. Birden fazla ekiniz varsa tümünün toplamı 25 MB'tan fazla olamaz. Dosyanız 25 MB'tan büyükse Gmail, eki iliştirmek yerine e-postaya otomatik olarak bir Google Drive bağlantısı ekler.

PDF dosyalarını göndermek için farklı yöntemler ve PDF dosyalarını açma sorunlarına yönelik çözümler paylaşılmış.

1. **Büyük PDF Dosyası Nasıl Gönderilir?**
- Büyük PDF dosyasını e-posta ile göndermek için sağ tıklayarak "Paylaş" seçeneğini kullanabilirsiniz. Alıcının e-posta adresini ekleyerek "Gönder" düğmesine tıklayarak dosyayı gönderebilirsiniz.

2. **Büyük Ses Dosyası Nasıl Gönderilir?**
- WhatsApp üzerinden büyük ses dosyası göndermek için Belge simgesine tıklayarak dosyayı seçebilirsiniz. Eğer dosya 16 MB sınırını aşıyorsa, o zaman Google Drive gibi platformları kullanabilirsiniz.

3. **33 MB'dan Büyük Dosya Nasıl Gönderilir?**
- Videolar gibi boyut sınırını aşan dosyaları Gmail üzerinden göndermek için Google Drive kullanılabilir. Gmail'e giriş yaparak dosyaları seçip gönderebilirsiniz.

4. **25 MB'dan Büyük Dosyalar Nasıl Gönderilir?**
- Gmail uygulamasını kullanarak büyük dosyaları göndermek için Google Drive üzerinden dosyaları seçerek paylaşabilirsiniz. Gmail'in 25 MB boyut sınırı aşan dosyalar için Google Drive bağlantısı ekleyeceği de belirtilmiş.

5. **PDF Dosyalarını Açma Sorunları ve Çözümleri**
- PDF dosyalarını açma sorunu yaşıyorsanız, Acrobat Reader DC veya Acrobat DC programlarını güncellemeniz önerilmiş. Yardım menüsünden Güncelleştirmeleri Denetle' seçeneği ile güncellemeleri yapabilirsiniz. Bilgisayarınızı yeniden başlatarak sorunu çözebilirsiniz.

Genel olarak, büyük dosyaları göndermek veya PDF dosyalarını açmak için belirli uygulamaları veya çevrimiçi platformları kullanmak gerekebilir. İhtiyacınıza göre uygun olan yöntemi tercih ederek sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Sorvey muhendisi nedir?

Hediye Sepeti hediye kac gunde gider?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt