Editör
Efsanevi Üye
Büyük dosyayı nasıl gönderirim?
Büyük dosyaları paylaşmanın 10 yolu
- DROPBOX. Dropbox, çevrimiçi depolama alanında çok popüler bir hizmet.
- THE BOX. The Box, Dropbox'a benzer bir hizmet ancak size 10GB gibi geniş bir depolama alanı sunuyor.
- SUGARSYNC.
- MEDIAFIRE.
- WETRANSFER.
- HIGHTAIL.
- ADOBE SENDNOW.
- EGNYTE.
Gmail ile kaç GB dosya gönderilir?
Gmail ile kaç GB dosya gönderilir?
Şu an akadar maksimum 25 MB'lik (megabayt dosya eklemeye izin veren Gmail üzerinden artık 10 GB'lik (gigabayt) dosya ekleyip, gönderilebilecek.
WeTransfer ile nasıl video gönderilir?
WeTransfer ile nasıl video gönderilir?
– WeTransfer uygulamasını açın. – Göndermek istediğiniz fotoğrafları, videoları veya dosyaları seçin. – Ekranın üstündeki Next'e tıklayın. – To alanına dosyayı göndereceğiniz kişinin eposta adresini yazın.
Dosyayı nasıl zip yaparım?
Klasörün üzerine sağ tıkla. "Sıkıştır" seçeneğine tıkla. Klasör ZIP dosyası olarak sıkıştırılacak. Yeni ZIP dosyası, sıkıştırdığın klasörle aynı yerde olacak. Dosya gezgininde birden fazla dosya da seçebilirsin; hepsini seçtikten sonra sağ tıkla ve yukarıdaki adımları takip et.
Gmailden kaç GB video gönderilir?
Gmailden kaç GB video gönderilir?
En çok 25 MB boyutunda ek gönderebilirsiniz. Birden fazla ekiniz varsa tümünün toplamı 25 MB'tan fazla olamaz. Dosyanız 25 MB'tan büyükse Gmail, eki iliştirmek yerine e-postaya otomatik olarak bir Google Drive bağlantısı ekler. Google Drive ek paylaşımı ayarları hakkında daha fazla bilgi edinin.
Drive Kaç GB gönderilir?
Drive Kaç GB gönderilir?
Bireysel kullanıcılar, Drive'ım ile tüm ortak drive'lar arasında günde en fazla 750 GB veri yükleyebilir.
WeTransfer ile dosya nasıl gönderilir?
Adım 1: Dosyanın bulunduğu bilgisayarda bir tarayıcı açın.
- Adım 2: Adres çubuğuna gidin ve "myrealdata.wetransfer.com" yazın ve Enter'a basın.
- Adım 3: Dosya Ekle'ye tıklayın.
- Adım 4: "E-postanız" ı tıklayın ve e-posta adresinizi ekleyin.
- Adım 5: "Aktar" a tıklayın.
WeTransfer nedir ekşi sözlük?
WeTransfer nedir ekşi sözlük?
basit ve kullanışlı bir ara yüze sahip, 2gb'a kadar dosya transferine olanak sağlayan, kayıt mayıt gerektirmeyen güzide bir site.. atıyosun * dosyayı, yazıyorsun alıcının email adresini gönderiyorsun.. muhtemelen dosya gonderim siteleri arasında en şık, hızlı ve güzel olanı.
WeTransfer dosya ne zaman silinir?
WeTransfer dosya ne zaman silinir?
Bu linki herhangi bir şekilde başkasına gönderdiğinizde o kişi dökümanlarınızı indirebilecek. Hangi yöntemi kullanırsanız kullanın dökümanlarınız WeTransfer'de sadece 7 gün boyunca saklanıyor. 7 günün sonunda dökümanları indirseniz de indirmeseniz de siliniyor.
WeTransfer neden yavaş gönderiyor?
WeTransfer'ın neden bu kadar yavaş olduğunu / çalışmadığını merak ediyorsanız, sorunun muhtemelen internet bağlantınızdan kaynaklandığını bilin. Ayrıca, WeTransfer'ın yavaş aktarım hızları, bağlantınızı çok fazla cihazla paylaşmanız veya hizmetinimeşgul zamanlar.