- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Bursa Teknik Üniversitesi Hazırlık nerede?
Bursa Teknik Üniversitesi'nde hazırlık eğitimi nerede verilmektedir? İngilizce Hazırlık Sınıfı Eğitimi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Yıldırım Yerleşkesi'nde verilmektedir.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi hazırlık var mı?
ZBEÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Öğrencilerine İspanyolca Ve Fransızca Kursları Düzenlenmiştir. ZBEÜN Yabancı Diller Yüksekokulumuz 21.12.2021 tarihinde Dil Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Kurumu (DEDAK) tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılmıştır.
Hazırlık sınıfına nasıl kayıt olunur?
4. İsteğe bağlı hazırlık programına nasıl başvurabilirim? Cevap: Üniversiteye ilk defa kayıt yaptıran öğrenciler, ön kayıt sistemi üzerinden ya da Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından hazırlanan matbu dilekçe/form kullanılarak başvuru yaparak isteğe bağlı hazırlık sınıfına yerleştirilmek istediklerini beyan ederler.
Bursa Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hazırlık var mı?
Bilgisayar Mühendisliği (Türkçe) bölümü 2018 yılında İsteğe bağlı İngilizce hazırlık sınıfı seçeneğiyle kurulmuş olup ilk öğrencilerini 2018 Üniversite Giriş sınavı sonuçlarıyla almıştır.
2021 2022 hazırlık sınıfları online mı?
7. DUYURU: Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı eğitimi (Almanca, İngilizce, Fransızca) haftalık 24 ders saati olup, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında 16 ders saati (3 gün) yüz yüze, 8 ders saati (2 gün) online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.
BEÜ geçme notu kaç?
Başarı Derecesi Başarı Notu Katsayı Puanı Pekiyi AA 4.00 94 – 100 İyi-Pekiyi BA 3.50 87 – 93 İyi BB 3.00 80 – 86 Orta-İyi CB 2.50 73 – 79 Orta CC 2.00 65 – 72 Zayıf-Orta DC 1.50 58 – 64 Zayıf DD 1.00 50 – 57 Başarısız-Zayıf FD 0.50 45 – 49 Başarısız FF 0.00 0 – 44 Geçer YT – – Kalır YZ – – Muaf MU – – Mazeretli MZ – – …
(4) Yabancı dil hazırlık sınıfı eğitimi bir yıllık bir eğitim programı olup, azami öğrenim süresi iki yıldır; bununla birlikte Tablo 1'de gösterilen ve üniversite tarafından geçerliliği kabul edilen belgeyi sağlayamayan veya yabancı dil hazırlık sınıfı eğitim programına kayıtlanarak bir yıllık devam koşulunu yerine …
Isteğe bağlı hazırlık Nasıl Başvurulur?
Hazırlık sınıfı nasıl geçilir?
Üniversitenin yaptığı hazırlık atlama/muafiyet sınavına girerek başarılı olursunuz. Yurtışında bir dil okuluna gidersiniz. 6 aylık bir eğitim ile Üniversite İngilizce hazırlık sınıfını atlayacak bir seviyede İngilizce ile geri dönersiniz.