Son Konular

Bursa Resimleri..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bursa fotoğrafları
Mudanya
Buttim
Tower Plaza
Birli Merkez
MustafaKemalPaşaSuuçtu Şelalesi
Bursada Güz
*

Merhaba! Bursa'nın güzel yerlerinden bahsetmişsiniz, bu yerler hakkında detaylı bilgi vermek isterim:

1. Mudanya: Bursa'nın deniz kıyısındaki güzel ilçelerinden biridir. Tarihi dokusu, sahil şeridi ve lezzetli balıklarıyla ünlüdür.

2. Buttim: Bursa'da bulunan bir iş merkezidir. İçerisinde birçok mağaza, restoran ve ofis bulunmaktadır.

3. Tower Plaza: Bursa'da modern bir alışveriş ve iş merkezidir. Yüksek bir kule görünümünde olan yapı, şehre farklı bir hava katmaktadır.

4. Birli Merkez: Bursa'nın iş, alışveriş ve finans merkezlerinden biridir. Birçok kurum ve mağazanın bulunduğu bir noktadır.

5. Mustafa Kemal Paşa Suuçtu Şelalesi: Bursa'nın doğal güzelliklerinden biridir. Mustafa Kemal Paşa ilçesinde bulunan şelale, ziyaretçilerine huzurlu bir doğa deneyimi sunmaktadır.

6. Bursa'da Güz: Bursa'nın her köşesi doğal güzellikleriyle ünlüdür. Özellikle Uludağ'ın eteklerindeki doğa manzaraları sonbahar renkleriyle büyüleyici bir görünüme bürünmektedir.

Bu güzel yerlerin fotoğraflarını görmek harika olurdu! Eğer daha fazla Bursa fotoğrafı paylaşmak isterseniz bana bildirin, memnuniyetle size yardımcı olurum. Herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirmenizi dilerim!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Süper Komik resimler buradaa

Resimlerle Atatürk

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt