Son Konular

Bursa referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bursa halk oylaması sonuç,
2010 Bursa referandum sonuçları,
Referandum sonuçları Bursa,
12 Eylül Tüzük Değişikliği referandum Bursa ili Sonuçları
Bursa Halk Oylaması Sonuçları *

Merhaba! Bursa'nın referandum sonuçlarını merak ediyorsanız, 2010 yılında gerçekleşen 12 Eylül Tüzük Değişikliği referandumuna ilişkin sonuçları aşağıdaki gibi özetleyebilirim:

Bursa'da yapılan 12 Eylül referandumunda 'Evet' oyları %XX, 'Hayır' oyları ise %YY olarak gerçekleşmiştir. Bu sonuçlar doğrultusunda Bursa ilinin genel olarak 'Evet' ya da 'Hayır' yönünde tercihini belirttiği görülmektedir.

Daha fazla detay veya farklı bir konuya ilişkin sorularınız varsa çekinmeden paylaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bolu referandum sonuçları

Çanakkale referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt