Son Konular

Burcu sos Helal mi?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Burcu sos Helal mi?

Burcu Salça'nın helal sertifikası iptal edildi. GİMDES'in helal sertifikalı ürünler listesinde bulunan Burcu Salça'nın helal sertifikası iptal edildi. GİMDES sertifika verdiği ürünleri yıl içerisinde denetleyerek helal şartlarına uyup uymadığı konusunda incelemelerini sürdürmektedir.

Yurdum Salça Helal mi?

Yurdum Salça Helal mi?
Yurdum Domates Salçası (Teneke Kutu) işlenmiş gıdadır. Helal,Vejetaryen,Glutensiz,Vegan diyet tercihleri için tüketime uygundur. Katkı maddesi içermez (katkısız gıdadır).

Tat Domates Salçası Helal mi?

Tat Salça ürünleri Gimdes helal belgelidir, sahiplerini helal hassasiyeti için tebrik ederiz.

Burcu konserve kimin?

Burcu konserve kimin?
DÜNYA RAFLARINDAKİ GURURUMUZ BURCU'DAN, 300 DEĞİŞİK ÜRÜN Burhaniye Burcu Gıda Konservecilik ve Salça Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Bahadır, Burcu Gıda Dünya pazarlarına 300 değişik ürün sunuyor.Sanayici ile anlaşmayan çiftçiler yine kaybetti.

Burcu markası kime ait?

Burcu Gıda, 1982 yılında kurulan Burcu Gıda Konservecilik ve Salça A.Ş. bünyesindeki domates, biber salçaları, ketçap ve mayonez, konserveler, haşlanmış ürünler, hazır yemekler, soslar markasıdır.

Yurdum domates salçası ne kadar?

Yurdum domates salçası ne kadar?
Yurdum biber salçası 650 gr 10,45 TL'dir. Yurdum domates salçası 830 gr 11,50 TL'dir.

Yurdum konserve kime ait?

Yurt Konserve; Kabasakal ailesinin 1952 yılından günümüze kadar başarılı bir çalışmanın sonucunda oluşturduğu bir markadır.

Demko Salça Helal mi?

Demko Salça Helal mi?
Demko Domates Salçası işlenmiş gıdadır. Helal,Vejetaryen,Vegan,Glutensiz diyet tercihleri için tüketime uygundur. Katkı maddesi içermez (katkısız gıdadır).

Tukaş Salça Helal mi?

Ürünlerini ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği ve GFSI Standartları çerçevesinde üretmekte olan Tukaş uluslararası gıda platformunda geçerli olan IFS (International Food Standard), BRC (British Retail Consortium), Helal Gıda ve Kosher belgelerine sahiptir.

Burcu kimin markası?

Burcu kimin markası?
Burcu Gıda 1982 yılında Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde kurulan ve salça, konserve ve sos olmak üzere yüzlerce ürün üreten bir firma. Bu yıl Burcino markasıyla zeytin ve zeytinyağı üretimine de başlayan Burcu Gıda'nın Genel Müdürü Cemil Bahadır ile Burcu Gıda'nın yurt içi ve yurt dışındaki hedeflerini konuştuk.

Burcu nerenin malı?

Üretim yerimiz; Türkiye'nin turizm beldelerinden biri olan Burhaniye ilçesinin merkezine yakın hatta içinde olmasına rağmen, küçük bir zeytin işletmesinden veya bir peynir mandırasından daha sessiz, kokusuz üretim yapmaktadır.

Burcu Domates Salçası nerede üretiliyor?

Burcu Domates Salçası nerede üretiliyor?
ÜRETİM TESİSLERİMİZ Bugün Burhaniye'de ve Çanakkale, Yenice ilçesinde olmak üzere iki üretim tesisi ile gıda sektöründe üretimine devam etmektedir.

Burcu Salça'nın helal sertifikasının iptal edildiği bilgisi verilmiş. Diğer bir yandan Yurdum Salça'nın helal olduğu belirtilmiş ve içeriğinde katkı maddesi bulunmadığı vurgulanmış. Tat Domates Salçası'nın da GİMDES helal belgesine sahip olduğu belirtilmiş. Ayrıca, Burcu Gıda'nın birçok ürün sunan bir marka olduğu, yönetim kurulu başkanının Cemil Bahadır olduğu ve markanın 1982 yılında kurulduğu bilgisi paylaşılmış.

Yurdum Domates Salçası 830 gr için 11,50 TL, Yurdum Biber Salçası 650 gr için 10,45 TL fiyatla satılmaktadır. Yurt Konserve, Kabasakal ailesi tarafından oluşturulmuş bir marka olarak bilinmektedir. Demko Salça ve Tukaş Salça'nın da helal olduğu belirtilmiş, ayrıca Tukaş'ın uluslararası standartlara uygunluk belgelerine sahip olduğu vurgulanmış.

Burcu Gıda'nın, Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde 1982 yılında kurulduğu ve salça, konserve, sos gibi ürünler ürettiği ifade edilmiş. Ayrıca, Burcu markasının genel müdürünün Cemil Bahadır olduğu ve zeytin/zeytinyağı üretimine de başlandığı belirtilmiş. Üretim tesislerinin ise Burhaniye ve Çanakkale'de bulunduğu bilgisi verilmiş.

Son olarak, Burcu Gıda'nın üretim tesislerinin Türkiye'nin Burhaniye ilçesinde ve Çanakkale/Yenice ilçesinde yer aldığına dair bilgi paylaşılmış.

Alexandrite yuze uygulanir mi?

Depo icin ruhsat gerekli mi?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt