Son Konular

Burcu Guneş - Alimallah

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Alimallah kimseye kanmaz gozlerim
İcim yanmaz alimallah
Hic derdim yok cok memnunum hayatımdan
Şikayetim yok halimden
Aşkın derdinden uzak durmak varken
Gidenlere yas tutup ağlamak neden?
Bağlanmam ben hic kimseye daha erken
Yaşanacak cok şeyim var vakit varken
Alimallah kimseye kanmaz gozlerim
İcim yanmaz alimallah
Hic derdim yok cok memnunum hayatımdan
Şikayetim yok halimden

Bu sözler, Burcu Güneş'in "Alimallah" adlı şarkısından bir bölümü içeriyor. Şarkıda, bir kişinin kimselere inanmadığını ve içinde yanma gibi zorlukların olmadığını belirtiyor. Hayattan memnun olduğunu ve şikayet etmediğini vurguluyor. Aşkın getirdiği dertlerden uzak durmanın daha iyi olduğunu ve ayrılanlara üzülüp ağlamamanın gereksiz olduğunu dile getiriyor. Kendini hiç kimseye bağlamayacağını ve daha çok yaşanacak şeyleri olduğunu belirtiyor. Bu sözlerde sakinlik, güçlü bir duruş ve kendi iç huzurunu koruma temaları öne çıkıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bendeniz - Elimde Değil

Barış Akarsu - Yeter Be

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt