Son Konular

Burak Kut Efsanem Olacaksın Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Burak Kut Efsanem Olacaksın Şarkı Sozu
Bir yandan cok istiyorum
Bir yandan olmaz biliyorum
Ne yapsam nereye gitsem
Ne yere ne goğe sığamıyorum
Soyle bana ne yaptın sen
Kanıma zehir mi akıttın operken
İcimde hic dinmeyen bir sızı oldun şimdiden
Gun be gun daha da coğalacaksın
Cok belli aslında kavuşamadık ya bu yuzden
Korkarım efsanem olacaksın
Soyle bana ne yaptın sen
Bir ipte iki bilgisitenlarcom cambaz
iki asi kessen kanı akmaz
Hissettim ilk bakışta bu tufandan kimse sağ cıkmaz
Soyle bana ne yaptın sen
İcimde hic dinmeyen bir sızı oldun şimdiden
Gun be gun daha da coğalacaksın
Cok belli aslında kavuşamadık ya bu yuzden
Korkarım efsanem olacaksın
Soyle bana ne yaptın sen

"Burak Kut - Efsanem Olacaksın" şarkısının sözleri yukarıda verilmiştir. Şarkının sözlerinde aşk acısı, hayal kırıklığı ve birinden duyulan üzüntü ve öfke konu ediliyor. Burak Kut'un duygusal ve etkileyici yorumuyla dinleyicilere dokunan bu şarkıda aşkın zehirleyici etkisi ve acı dolu duygular anlatılıyor. Şarkının sözleri, içten ve derin duygularla yazılmış gibi hissettiriyor ve dinleyicisi üzerinde etkileyici bir iz bırakıyor. Burak Kut'un güçlü sesi ve duygusal yorumuyla bu şarkı, birçoğumuzun duygularına tercüman olabilecek nitelikte.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Burak Kut Bu Kadar Mıydı Şarkısı

Burak Kut Hakikat Aynası Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt