Son Konular

Burak Akkol kimdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Burak Akkol kimdir?

Koç Holding bünyesinde Denetim, İnsan Kaynakları ve Proje Geliştirme alanlarında görev aldı. 2014 – 2021 yılları arasında Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapan Akkol, 2021 Nisan ayından itibaren görevine İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Başkanı olarak devam ediyor.

Tisk Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir?

TİSK Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüten Akkol, Otokoç Otomotiv ve Türk Traktör şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdürmektedir.

Solmaz Coşkun Kimdir?

Solmaz Coşkun Kimdir?
Solmaz Coşkun 1990 yılından beri Türkiye Ağaç ve Kâğıt Sanayii İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi, 2001'den beri ise Yönetim Kurulu Başkanı 'dır. Ayrıca, 2001 yılından beri TİSK Yönetim Kurulu üyesidir.

Tisk hangi kurum?

Tisk hangi kurum?
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu. 20 Aralık 1962 yılında kurulan TİSK, Türk işverenlerini yurt içi ve yurt dışında endüstriyel ilişkiler alanında temsil etme yetkisi olan tek üst kuruluştur.

MESS Genel Başkanı Kimdir?

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'nın (MESS) 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen Olağan 47. Genel Kurulu'nda seçilen yeni yönetimi çalışmalarına başladı. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Özgür Burak Akkol üstlendi.

Akansel Koç kimdir?

Şuanda halen TENTUR Turizm A.Ş 'de Mali İşlerden ve Denetimden Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Türkiye Deri Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜDİS) Genel Sekreteri olan Akansel KOÇ 1971 yılında Sivas'ta doğdu. Öğrenim hayatına müteakip uzman olarak işe başlamıştır.

Ozgur Burak Akkol kac yasinda?

Ozgur Burak Akkol kac yasinda?
cv'si incelendiğinde ne kadar donanımlı olduğu görülebilirken; 40 yaşında (39 esasında da neyse) koç holding gibi bir kurumun ik direktörlüğünde olması, (bkz: tisk)'te yönetim kurulu başkanlığı ve (bkz: mess)'te başkanlık vazifesini yürütmesi gibi titrelere sahip olması direkt "natural born leader" dedirtiyor.

Tisk kimlerden oluşur?

Tisk kimlerden oluşur?
Üye sendikaların gösterecekleri delegeler ile Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri'nden oluşur.

Akansel Koç ne mezunu?

Gazi Üniversitesi İ. İ. B.F İngilizce Maliye bölümünden mezun olduktan sonra Ziraat Bankası, HNS Holding, Gözlem Denetim ve Danışmanlık, Mensa Mensucat gibi birçok firmada müfettiş, sorumlu ortak baş denetçi, denetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeliği gibi üst düzey vazifelerde bulunmuştur.

TİSK kim kurdu?

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK)
Kuruluş | 20 Aralık 1962
Tür | Konfederasyon
Merkez | Koç Kuleleri Söğütözü Mahallesi Söğütözü Caddesi No:2 A Blok Kat:28 06510 Çankaya/Ankara
Lider | Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol

TİSK hangi sendikaya bağlı?

TİSK hangi sendikaya bağlı?
merkezi ankarada bulunan ve 20 aralık 1962 tarihinde turkiye isveren sendikalari konfederasyonu adını alan kuruluştur. genel sekreteri bülent pirler dir. konfederasyona baglı 17 tane işveren sendikası bulunmaktadır. bir dönem başkanlığını halit narin yapmıştır.

MESS kime ait?

MESS kime ait?
Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası, MESS, 14 Ekim 1959 tarihinde İstanbul'da çağdaş, ileri görüşlü, sanayileşmeye kendilerini adamış ve ilkeli 11 girişimci tarafından kurulmuştur.

MESS Genel Sekreteri Kim?

2020 yılı Kasım ayından itibaren MESS Genel Sekreterliği görevini yürüten Fatih Ay, aynı zamanda MESS Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve MESS Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi'dir.

Burak Akkol, Koç Holding bünyesinde Denetim, İnsan Kaynakları ve Proje Geliştirme alanlarında görev almıştır. 2014-2021 yılları arasında Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapmış ve 2021 Nisan ayından itibaren İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ise TİSK ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) gibi önemli kuruluşlarda yöneticilik yapmaktadır. Ayrıca, Otokoç Otomotiv ve Türk Traktör şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır.

TİSK, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun kısaltmasıdır. 1962 yılında kurulan TİSK, Türk işverenlerini endüstriyel ilişkiler alanında temsil eden tek üst kuruluştur.

MESS Genel Başkanı ise 2019 yılında seçilen yönetimde görev alan Özgür Burak Akkol'dür.

Ayrıca, Akansel Koç Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olmuş ve çeşitli firmalarda üst düzey pozisyonlarda görev almıştır.

MESS, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'nın kısaltmasıdır ve 1959 yılında kurulmuştur. Genel Sekreteri ise 2020 yılından itibaren Fatih Ay'dır.

TİSK'e bağlı olarak çalışan bir dizi işveren sendikası bulunmaktadır ve TİSK'in genel sekreteri Bülent Pirler'dir. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu, 17 işveren sendikasını bünyesinde barındırmaktadır.

MESS ise Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'nı ifade eder ve 1959 yılında İstanbul'da kurulmuştur.

Genel olarak, Burak Akkol ve diğer önemli isimlerin kurumsal ve iş dünyasındaki rolleri ve görevleri hakkında detaylı bilgiler verilmiştir.

What cities are included in King County Washington?

Ticaret Basmusaviri nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt