Son Konular

Bülent İnal'ın Bıyıksız Hali

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bülent İnal resimleri
Başarılı oyuncu Bülent İnal,bıyıklarını kestirerek imaj yenildi'Bu Yürek Seni Unutur mu? ' dizisinin gelecek haftaki bölümünde Bülent İnal 'ın oynadığı Sinan karakterini hapishanede izleyeceğiz
Rol gereği Bülent İnal 'ın sakalı,saçı ve bıyığı kesildiİşte o sahnelerden kareler
*

Bülent İnal'ın bıyıksız halini gördüm ve gerçekten çok farklı bir imaj, ama yine de çok yakışıklı! Bence her halükarda başarılı bir oyuncu ve her rolü çok iyi canlandırıyor. "Bu Yürek Seni Unutur mu?" dizisindeki performansı da beni etkilemişti. Hapishane sahnelerinde de nasıl bir performans sergilediğini merakla bekliyorum. Kesilmiş saç ve bıyık haliyle de çok karizmatik duruyor. Bülent İnal gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Siz de paylaştığınız görüntülerden etkilenmiş misiniz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İyiki Varsınız Sarışınlar :)

Salma Hayek Duvarkağıtları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt