Son Konular

Bugun yapilan gureslerde baspehlivan kim oldu?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Bugün yapılan güreşlerde başpehlivan kim oldu?

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin yeni başpehlivanı Ali Gürbüz oldu.

Nedim Gürel nereli?

23 Mart 1989 tarihinde Kocaeli Gölcük'te dünyaya gelen Başpehlivan Nedim GÜREL 29. yaşını kutluyor.
En son Başpehlivan kim?
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu adına yapılan Başpehlivanlık güreşini son Kırkpınar şampiyonu Ali Gürbüz kazandı. Son dakika haberi: Alaplı Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan İsmail Balaban olduZonguldak'ın Alaplı ilçesinde düzenlenen 30. Geleneksel Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı İsmail Balaban kazandı.
En son yağlı güreş nerede oldu?
Kırkpınar'da başpehlivan Ali Gürbüz oldu Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, Antalyalı başpehlivan Ali Gürbüz, final güreşinde rakibi, yine Antalyalı başpehlivan Orhan Okulu'yu Er Meydanı'nda yenerek, 2019 yılı şampiyonu oldu.

Bugünkü yağlı güreşi kim kazandı?

Pamukkale Yağlı Güreşleri'nde altın kemer Ali Gürbüz'ün oldu.

Ali Gürbüzü Elmalıda kim yendi?

ELMALI 669 YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİNDE ALİ GÜRBÜZ ERKEN VEDA ETTİ Elmalı ilçesinde bu yıl 669'uncusu düzenlenen Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri, dualarla başladı. Türk'ün ilk er meydanı 669. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Güreşlerinde finale adını ilk yazdıran, çiçeği burnunda Baş Pehlivan, Yusuf Can Zeybek oldu…
Nedim gurel kimdir?
Gölcük Belediyesi Başpehlivanı Nedim Gürel tarihi Gelibolu Çardak Güreşlerinde Altınkemerin sahibi oldu. Gölcük Belediyespor Başpehlivanı Nedim Gürel, Tarihi Gelibolu Çardak Güreşleri'nde finalde İsmail Balaban'ı yenerek altın kemerin sahibi oldu.
Nedim Gürel boyu kaç?
2011 Yılı Katılım

Kırkpınar Güreşleri 2021 Kim Kazandı?

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve 667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz, son 16 turunda İsmail Koç'a yenilerek 669. Elmalı Yağlı Güreşleri'ne veda etti. Aynı zamanda 660.

Kırkpınar 2021 başpehlivanı kim oldu?

KIRKPINAR BAŞPEHLİVANI KİM OLDU 2021? 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin finalinde İsmail Koç'u yenen Ali Gürbüz, başpehlivan oldu.
Bugünkü Yağlı Güreşleri kim kazandı?
61. Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz olduBu yıl 61'incisi düzenlenen Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, Ali Gürbüz kazandı.
Ali Gürbüz kime yenildi Elmalı?
660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve 667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Gürbüz, dün İsmail Koç'a yenilerek 669. Elmalı Yağlı Güreşleri'ne son 16 turunda veda etmişti.

Çatalca Güreşleri kim kazandı?

Yoğun seyirci katılımının da olduğu Çatalca Belediyesi Geleneksel Yağlı Güreşleri'nde son Türkiye Cumhuriyeti Başpehlivanı Ali Gürbüz'ü mağlup eden Başpehlivan Recep Kara altın kemeri kazanan isim oldu.

Elmalı Gureslerinde Ali Gürbüz kime yenildi?

669 Elmalı Güreşleri Ali Gürbüz kime yenildi?
Öte yandan, 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve 667. Tarihi Elmalı Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz, son 16 turunda İsmail Koç'a yenilerek 669. Elmalı Yağlı Güreşleri'ne veda etti.

Mac Dre neden oldu?

Kongruans ne demek?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt