Editör
Efsanevi Üye
Bu program Epdad tarafından akredite edilmiştir nedir?
Fakültenin Türkçe Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programları Eğitim Fakülteleri Eğitim Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından akredite edildi.
MEB Akreditasyon Nedir?
MEB Akreditasyon Nedir?
Akreditasyon belgesi; eğitim kurumlarının proje başvurularını kolaylaştırmaya, yükseköğretim kurumlarının biraraya gelerek işbirliği yapmalarına ve gençlik alanındaki kurum ve kuruluşların Avrupa Dayanışma Programı kapsamında proje başvurusu yapabilmelerine imkân tanır.
KA220 Erasmus Nedir?
KA220 Erasmus Nedir?
İşbirliği Ortaklıkları (KA220) projeleri kapsamında ise başvuruda belirtilen faaliyetlere ve planlanan ürün/çıktılara göre çeşitli hibe fırsatları sunulmaktadır. Toplam proje hibesi, 12 ila 36 aylık projeler için asgari 100.000 Avro ile azami 400.000 Avro arasında değişebilir.
Akredite bölüm ne demek?
Akreditasyon: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirli bir alanda önceden belirlenmiş akademik ve alana özgü standartların bir yükseköğretim programı ve yükseköğretim kurumu tarafından karşılanıp karşılanmadığını ölçen değerlendirme ve dış kalite güvence sürecidir.
Erasmus okul eğitimi akreditasyonu nedir?
Erasmus okul eğitimi akreditasyonu nedir?
Erasmus Akreditasyonu Nedir? Erasmus Akreditasyonu, Okul Eğitimi, Yetişkin Eğitimi ve Mesleki Eğitim alanlarında sınır ötesi değişim ve işbirliği yapmak isteyen kurum/kuruluşlar için bir araçtır.
KA220 Projesi Nedir?
KA220 Projesi Nedir?
Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları (KA220) faaliyeti, Program Üyesi ülkelerin kurum/kuruluşları arasında işbirliği ve ortaklıklar kurulmasına imkân sağlanmaktadır.
KA220 SCH nedir?
Okul Eğitimi Alanında İşbirliği Ortaklıkları Ana Eylem 2 İşbirliği için Ortaklıklar faaliyeti altında yer alan İşbirliği Ortaklıkları, katılımcı kurum/kuruluşlara uluslararası işbirliği deneyimi ve kurumsal kapasite gelişimi için fırsatlar sunar.
2021 2022 Erasmus sınavları ne zaman?
2021 2022 Erasmus sınavları ne zaman?
Bahar dönemi hareketlilik gerçekleştirmek isteyen öğrenciler de 5 Mart 2021- 8 Mart 2021 tarihlerinde yapılacak olan Erasmus Yabancı Dil Sınavına girmelidir.