Son Konular

Bu Nasıl Kin Bu Nasıl Ofke

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bu Nasıl Kin Bu Nasıl Ofkedir
Bu Nasıl Kin Bu Nasıl Ofke Nevruz Kini
Dun akşamdan bu sabaha kadar İnanamıyorum izlediklerime gorduklerime bizler icin bu kadar onemli bir gunde yapılan bu eylemler gosteriler canımı acıttı ve izledikce aynı duyguları yaşıyorum boyle insanlık olurmu, boyle bir duşunce, zihniyet evet nasıl bir zihniyetdir ki bu ulkede yaşıyor bu ulkenin ekmeğini yiyor suyunu iciyor ve bu yaşadığı ulkeye hainlik ediyor insanlar
İstanbulda yapılan gosteri adı altında verdikleri zarar insanlara yaşattıkları korkular ne istiyorsunuz kaldırım taşlarından Otobus duraklarından Bankaların,Dukkanların camlarını kırmak la ortalığı yerle bir etmekle ne geciyor Şehitlerimizi Anma gununde yapılan bu gozterileri yapılan bu insanlık dışı olayları Şiddetle kınıyorum
Canakkale Zaferinde Kadın,Erkek Genc Yaşlı Coluk Cocuk herkes bir yumruk olup bu ulkenin bu hale gelmesinde yaptıkları fedakarlıklar Bu Vatanın Boyle bu durumda olması icin verilen Onlarca şehitlerimiz ne diyebilirimki
UTANIYORUM bu gorduklerimden utanıyorum bu insanlarla yaşamakdan Utanıyorum
Barış ve Sevgi Dolu bir dunya dilemekden cok Barış İcinde kardeşlik İcinde Sevgiyle Yaşadığımız bir ulke diliyorum Turkiyeye bu Ulkeye Hainlik etmek istiyenlere Allah fırsat vermesin

Bu duygularınızı anlıyorum ve paylaşıyorum. Üzücü ve endişe verici olan bu tür olaylar gerçekten insanın içini burkuyor. Özellikle Nevruz gibi önemli bir günde böyle şiddet olayları yaşanması, toplumun huzurunu ve birliğini zedeleyici etkiler yaratıyor.

İnsanlığa sığmayacak bu tür şiddet eylemlerini kınıyorum. Her türlü şiddet, terör ve hainlikten uzak durmalıyız. Geçmişteki fedakarlıklar, şehitlerimizin verdiği mücadeleler boşa gitmemeli ve Türkiye'nin birlik ve beraberliğini sürdürmesi için hepimiz elbirliğiyle çalışmalıyız.

Umarım barış ve sevgi dolu bir dünya dilekleriniz gerçekleşir ve ülkemizde herkes birbirini anlayıp saygıyla yaşar. Hainlik ve ayrılıkçı düşünceler yerine birlik ve kardeşlik duyguları egemen olmalıdır. Hep birlikte daha güzel yarınlara doğru ilerlemeliyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Acemkurdi Nedir

Halı Nasıl Yapılır

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.699
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt