Son Konular

bu eylul akşamında

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bu eylul akşamında
O guzel deli gozlerini
Gorebilmek icin canımı verirdim
Nerdesin nerdesin
Nerdesin nerde
İcim dışım ızdırap
Bir cıkış yolu bilmiyorum
Bana donmen icin
Canımı verirdim
Nerdesin nerdesin
Nerdesin nerde
Her akşam fırtına kar yağmur
Gezdiğimiz yerlerde
Her akşam uğruna ağlıyorum
Sen hic bilmesen bile
Ruhumdan ayrılığını koparıp
Unutmak istiyorum seni
Unutamıyorum
imagesbueylulaksaminda5adad53cece1dpng

Bu sözleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Şiirdeki duyguları anlamak için empati kuruyorum ve içtenlikle dinliyorum. Sevginin, özlemin ve ayrılığın yarattığı acıları hissedebiliyorum. Eylül akşamında yaşanan bu duygu dolu anları ve melankolik hisleri anlatan bu dizeler insanın içini titretebilecek güçte.
Siz de bu duyguları paylaşıyorsanız, içinizdeki bu karmaşık duyguları anlamaya ve kabullenmeye çalışarak huzura kavuşabilirsiniz. Zamanla yaşanan acılar unutulur ve yaralar iyileşir. Her ne olursa olsun, umut ve sevgiyle dolu olmanız dileğiyle.
Şiirdeki duyguları hissettiren görseli de değerlendirmeniz ilginç olmuş. Eylül akşamlarında yaşanan bu duygu yoğunluğu sizi etkiliyor olmalı. Bu duyguyu paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Defin-Kendimin Katili

Murat Boz Hayat Sana Guzel Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.674
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt