- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
BTS en yakışıklı üyesi kimdir?
BTS'ten V, 2021'de "En Yakışıklı Koreli Sanatçı" Olarak Zirvede Yer Aldı BTS'ten V, 2021'de "En Yakışıklı Koreli Sanatçı" olarak birinci oldu ve bir kez daha Kore'nin en yakışıklı erkeği unvanını kazandı.
Dünyanın en yakışıklı adamı kim Taehyung?
Taehyung grubun neyi?
BTS Grubunun Yakışıklı Üyesi Kim TaeHyung Kimdir. Favorilerinize Ekleyin. BTS adıyla bilinen Bangtan Boys grubunun V sahne adıyla bilinen yıldızı Kim TaeHyung son zamanların en merak edilen ismi oldu.
Seni Morluyorum ne anlama gelir?
J: 'Seni morluyorum' ne demek? Hayranlar: Seni seviyorum!
BTS üyeleri içerisinde en büyük kim?
"RM" gerçek adıyla Kim Nam-joon, 12 Eylül 1994, Ilsan, Güney Kore doğumludur. Güney Koreli erkek grubu BTS'in lideridir.
Kim Taehyung Dünya yakışıklı sıralaması?
Dünyanın en yakışıklı erkek listesi açıklandı
Dünyanın en yakışıklı erkeği kim?
TC Candler her sene olduğu gibi bu sene de binlerce kişi arasından dünyanın en yakışıklı isimlerini seçti. 25 yaşındaki Birmanyalı model, oyuncu ve şarkıcı Paing Takhon dünyanın en yakışıklı 100 ismi listesinde birinci seçildi… Can Yaman 28'inci sırada yer alırken Barış Murat Yağcı 31'inci oldu.
BTS Purple you ne anlama gelir?
[180430] Naver sözlüğünde "I purple you" sözünü arattığınızda tanım olarak Taehyung'un 2016 konserlerinde fanların yaptığıkları görünce yarattığı bir söz olduğu yazıyor. Anlamı olarak ise "insanların birbirine güvenmesi ve sevmesi" yazılmış.
I Purple You Army ne demek?
"I Purple You! Mor, uzun bir süre size güvenip sizi seveceğim anlamına geliyor." O zamandan beri bu ifade sadece fandomlarında değil, aynı zamanda grup arkadaşları arasında da büyük bir ilgi kazandı. V, konserde veya sosyal medyada hayranlarına selam verirken ya da uğurlarken bunu sık sık kullanıyor.
BTS idolleri kaç yaşında?
Kim Seok-jin (Hangul: 김석진) 4 Aralık 1992 Gwacheon, Güney Kore. Suga, (lider rapçi), d. Min Yoon-gi (Hangul: 민윤기) 9 Mart 1993 Daegu, Güney Kore. J-Hope, (rapçi, ana dansçı), d. Jung Ho-seok (Hangul: 정호석) 18 Şubat 1994 Gwangju, Güney Kore.