Son Konular

BTK akademi ne zaman basliyor?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

BTK akademi ne zaman başlıyor?

Ömer Fatih Sayan'ın öncülüğünde 2017 yılında kurulmuştur.

En kolay Bono güvenilir mi?

N Kolay Bono Güvenilir Mi? N Kolay Bono, tıpkı vadeli mevduat hesabı gibi güvenilir bir yatırım aracıdır. N Kolay Bono alırken hiçbir işlem ücreti ödemeyeceğiniz gibi, bononuz olduğu sürece Aktif Bank'tan EFT ve havale gibi bankacılık işlemlerinizi ücretsiz şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

BTK akademi dersleri nasıl izlenir?

BTK akademi dersleri nasıl izlenir?
- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu.
- BTK Akademi Eğitim Portaline Web üzerinden erişim https://www.btkakademi.gov.tr üzerinden sağlanmaktadır.
- Portal üzerinde eğitimler "Eğitim Kataloğu" altında yer almaktadır.

BTK Akademi iş başvurusu nasıl yapılır?

BTK Akademi iş başvurusu nasıl yapılır?
Bakan Albayrak açıklamasında programa katılmak isteyenlerin, internet üzerinden başvuru yapacaklarını ve özgeçmiş dolduracaklarını açıkladı. Başvuran adaylar eğitimi almaya başlayabilecekler. Başvuru https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/login sayfası üzerinden yapılabilecek.

BTK sınavı ne zaman?

Yazılı sınav, 14 – 15 Mayıs 2022 tarihlerinde Ankara'da (Başvuruların bitimine müteakip Kurumumuz web sayfasında sınav yeri ve saati yayınlanacaktır) yapılacaktır.

BTK Akademi sertifika e devlet onaylı mı?

Giriş yapmak için tek yol e-Devlet şifrenizin olması. e-Devlet kaydınız yoksa PTT'den almanız gerekiyor. e-Devlet ile devam ettikten sonra sizden "onay" istenecek. Onayı verip devam ettiğiniz zaman BTK Akademi hesabınız oluşturulmuş olacak.

BTK Akademi hangi uygulamada geçerli?

BTK Akademi hangi uygulamada geçerli?
Kampanya kapsamında sunulan BTK Akademi eğitim portalı (btkakademi.gov.tr) yönüne ücretsiz kullanım hizmeti sadece yurtiçinde Internet APN üzerinden gerçekleştirilecek kullanımları kapsamaktadır.

1 milyon istihdam sertifikası ne işe yarar?

1 milyon istihdam sertifikası ne işe yarar?
Kamuda ve özel sektörde, Bilgi Teknolojileri alanında kariyer sahibi olmak isteyen vatandaşların özgeçmişlerinin oluşturulması kapsamında "1 Milyon İstihdam" uygulaması geliştirildi. Uygulama, sektörün yazılımcı ihtiyacına büyük oranda karşılık verecek bir proje olarak hizmet verecek.

BTK 1 milyon istihdam ne demek?

2023 yılına kadar Bilgi Teknolojileri alanında 1 milyon vatandaşın yetiştirilmesi hedefleniyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından oluşturulan proje, sektörün bilgi teknolojileri personeli ihtiyacına büyük oranda karşılık verecek bir çalışma olarak tasarlandı.

BTK Akademi'nin 2017 yılında Ömer Fatih Sayan'ın öncülüğünde kurulduğunu belirtmişsiniz. BTK Akademi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından desteklenen bir eğitim programıdır. Akademi dersleri, BTK Akademi Eğitim Portalı üzerinden web üzerinden erişilebilen bir platformda sunulmaktadır. Eğitimlerin detayları "Eğitim Kataloğu" altında yer almaktadır.

BTK Akademi'ye iş başvurusu yapmak isteyenlerin, Bakan Albayrak'ın açıklamalarına göre internet üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular, belirtilen https://1milyonistihdam.hmb.gov.tr/login sayfası üzerinden online olarak yapılabilmektedir.

BTK Akademi sınavı ise yazılı olarak 14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecektir. Sınav yeri ve saati, başvuruların bitiminden sonra Kurumun web sitesinde yayınlanacaktır. Sınava girebilmek için belirtilen tarihleri takip etmekte fayda var.

BTK Akademi'nin sertifikaları e-Devlet onaylıdır. Giriş yapabilmek için e-Devlet şifresine ihtiyaç duyulmaktadır. Eğer e-Devlet şifreniz yoksa, PTT'den temin edebilirsiniz. BTK Akademi hesabınızı oluşturmak için e-Devlet şifresiyle giriş yaparak onay vermeniz gerekmektedir.

BTK Akademi sertifikaları, Kamu ve Özel Sektörde Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmak isteyen bireyler için önemli bir referans niteliği taşımaktadır. "1 Milyon İstihdam" uygulamasıyla sektördeki ihtiyaçlara yanıt veren nitelikli bireylerin yetiştirilmesi hedeflenmektedir.

BTK Akademi eğitimlerine ilişkin daha fazla detayı ve içeriği öğrenmek için https://www.btkakademi.gov.tr adresinden doğrudan bilgi alabilir ve eğitimlere katılma süreciyle ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Banka Subeleri doviz bozar mi?

2 Beyazit nerede nasil oldu?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt