Editör
Efsanevi Üye
BTEC ne kadar?
Bu program okulumuzda 2015-2016 öğretim yılından itibaren 8. sınıflarda seçmeli "BTEC Bilgi Teknolojileri" dersi kapsamında haftada 2 ders saati olmak üzere bir yıl süreyle uygulanmaktadır. Bir yıl içerisinde tamamlanması gereken kredi sayısı 15'tir. 15 kredinin tamamlanması için ayrılan süre 90 saattir.
BTEC sertifikası ne işe yarar?
BTEC sertifikası ne işe yarar?
Öğrenciler başarıyla bitirdikleri programların sonunda uluslararası geçerliliği olan sertifika ve diplomalar alarak hedefledikleri kariyere yönelik becerileri edindiklerini kanıtlarlar. Neden BTEC? Uluslararası standartlarda eğitim içeriği ile üniversiteye hazırlayan beceri tabanlı programdır.
HND BTEC nedir?
HND BTEC nedir?
BTEC HND, İngiltere'nin en büyük derecelendirme kuruluşu olan Pearson tarafından sunulan ve öğrencilerin, uygulama, takım çalışması ve kritik düşünme gibi becerilerini geliştirmeyi amaçlayan mesleki uygulama metodlu uluslararası eğitim programıdır.
BTEC ne demek ingilizce?
Business and Technology Education Council Qualifications (İşletme ve Teknolojik Eğitim Kurulu Yeterlik Programları) Açılımı eğitimsel mükemmellik anlamına gelen ve yurt dışındaki üniversitelere geçişte İngiltere'nin en büyük akreditasyon kurumu olan Edexcel'in denklik kabul ettiği BTEC programları, işletme ve …
HND programı nedir?
HND programı nedir?
HND (Higher National Diploma), Bahçeşehir Üniversitesi Lisans eğitiminize devam ederken size ek bir fırsat olarak sunulan lisans eğitiminiz ile entegre bir şekilde tamamlayabileceğiniz uluslararası tanınırlığı olan bir programdır.
Hnc HND nedir?
Hnc HND nedir?
Ulusal Yüksek Öğrenim Sertifika ya da Diplomaları, bir veya iki yıllık, kariyere dönük ve lisans programının ilk basamaklarına denk gelen yüksek eğitim programlarıdır.
HND MS 1 0 ne demek?
0-1 Handikap gördüğümüzde bilmeliyiz ki deplasman takımı maçta 1-0 önde başlıyordur. 0-2'de deplasman takımı 2-0 önde başlar ve bu bahse göre tahmin yapılması istenir. Aynı şekilde 1-0 ve 2-0 handikaplarda da ev sahibinin avansla maça başlayacağı anlamına gelir.
Hnc level nedir?
Hnc level nedir?
Ulusal Yüksek Öğrenim Sertifika ya da Diplomaları, bir veya iki yıllık, kariyere dönük ve lisans programının ilk basamaklarına denk gelen yüksek eğitim programlarıdır. Mühendislik, spor araştırmaları, sanat ve tasarım, medya ve iletişim, müzik teknolojisi gibi çeşitli alanlarda açılırlar.
Nvq Level 3 nedir?
Nvq Level 3 nedir?
NVQ 1 = temel GNVQ , DE sınıflarında üç ila dört GCSE , İşletme ve Teknoloji Eğitim Konseyi (BTEC) ilk sertifikası. NVQ 2 = A * –C sınıflarında dört veya beş GCSE, BTEC birinci diploması. NVQ 3 = iki veya daha fazla A seviyesi , BTEC Olağan Ulusal Diploma ( OND ), City & Guilds Advanced Craft.