Son Konular

BT Rehber Ogretmen kac saat calisir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

BT Rehber Öğretmen kaç saat çalışır?

4. Fatih Projesi BT Rehberliği görevi, bilişim teknolojileri öğretmenleri tarafından yürütülür. Bilişim teknolojileri öğretmeninin geçerli mazereti bulunması veya istekli olmaması durumunda "Norm Kadro Yönetmeliği" nin ilgili maddeleri gereğince aynı ilçe genelinde 21 saat ders yükü verilecektir.

Bilişim teknolojileri Rehber öğretmeni kaç saat ek ders alır?

Bilişim teknolojileri Rehber öğretmeni kaç saat ek ders alır?
"Bu çerçevede, bilişim teknolojileri rehberliği görevini yürütmek üzere geçici olarak görevlendirildikleri ve bu görevlerine bağlı olarak haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlandırıldıkları belirtilen öğretmenlerden hizmet içi eğitim kapsamında ayrıca ders verenlerin, verdikleri dersin geçici görevleri gereği …

BT Rehber Öğretmen ne demek?

1) Görevli olduğu okulda bütün öğretmen ve öğrencilerin EBA şifresi almasını sağlamak. 2) Görevli olduğu okulda, EBA içeriklerini ve EBA ders kullanılarak ders işlenişini kapsayan sınıf içi uygulamalarına rehberlik yapmak.

BT Rehber Öğretmen en az kaç saat derse girer?

BT Rehber Öğretmen en az kaç saat derse girer?
Bu hükümlere göre Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmeni olan BT Rehber Öğretmeni 15 saat aylık karşılığı ve 6 saat zorunlu ek derse girmek zorundadır.

BT Rehber Öğretmen nöbet tutar mı?

Soru 17: Btr öğretmenlerine nöbet görevi verilir mi? Görevlendirilen öğretmene Bt rehberliği görevi yürüttüğü günler haricinde nöbet görevi verilebilecektir.

Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni nöbet tutar mı?

Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni nöbet tutar mı?

Öğretmenler kaç saat derse girmek zorunda?

a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, b) Okul öncesi ve sınıf öğretmenleri haftada 18 saat, c) Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenleri haftada 15 saat, ç) Atölye ve laboratuvar öğretmenleri haftada 20 saat, ders okutmakla yükümlüdürler.

BTR kaç saat derse girer 2021?

BTR kaç saat derse girer 2021?

BT Formatör öğretmen nöbet tutar mı?

Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Kursu ne işe yarar?

Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Kursu ne işe yarar?
Bu eğitim, FATİH Projesi kapsamında donanımların kurulduğu okullarda veya BT sınıfı bulunan okullarda görev yapacak BT Rehber Öğretmenlerinin yetiştirilmesi amacı ile hazırlanmıştır. . Bu eğitimlerde; FATİH Projesi eğitmenleri ve eğitmen eğitimlerinde görev almış öğretmenler eğitim görevlisi olarak görev alacaklardır.

Branş öğretmen 21 saatten fazla derse girmek zorunda mı?

Bu durumda Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmenlerine 15 saat aylık karşılığı, 6 saate zorunlu ek ders görevi verilebilmekte buda toplamda 21 saat ders görevi yapmaktadır. Geriye kalan 9 saat ek ders görevi isteğe bağlı ek ders görevidir. Öğretmen isterse bu görevi alır istemezse almaz.

Bir öğretmen 30 saatten fazla derse girebilir mi?

Bir öğretmen 30 saatten fazla derse girebilir mi?
Örneğin haftada 34 saat derse giren bir öğretmenin haftalık alması gereken ek ders sayısı 22 saat olmalı ancak bu öğretmene 20 saat ek ders yazılır. Branş öğretmeninin gireceği ders saati sayısı 30 saattir. öğretmen eksikliğinde 30 üstü saat derse de girebilir ancak öğretmene 20 saatten fazla ek ders verilmez.

BTR en fazla kaç saat derse girer?

Formatör öğretmene nöbet görevi verilir mi?

Formatör öğretmene nöbet görevi verilir mi?
Cevap: Yegitek 30.12.2015 tarih ve 13507730 sayılı yazının 10. maddesinde "FP-BTR olarak görevlendirilen öğretmenlere "Fatih Projesi BT rehberliği görevi olduğu günler eğitim öğretim saatleri içinde" için Ek-1'de belirtilen görevlerin dışında nöbet görevi dahil başka bir görev verilmeyecektir.

BT Rehber Öğretmenler, genellikle Bilişim Teknolojileri öğretmenleri tarafından yürütülen Fatih Projesi BT Rehberliği görevini yerine getirirler. Bu görev kapsamında, öğretmenlerin haftada 21 saat ders yükü almaları gerekebilir. Ayrıca, bilişim teknolojileri rehber öğretmenleri, geçici olarak görevlendirildiklerinde haftada 18 saat ek ders ücretinden yararlanabilirler.

BT Rehber Öğretmenlerinin en az kaç saat derse girmeleri gerektiği konusunda ise Genel bilgi ve meslek dersleri öğretmeni olan bir BT Rehber Öğretmeni 15 saat aylık karşılığı ve 6 saat zorunlu ek derse girmek zorundadır.

Ayrıca, bir öğretmenin haftada en fazla kaç saat derse girebileceği konusu da önemlidir. Öğretmen eksikliği durumunda 30 saatten fazla derse girebilir, ancak öğretmene 20 saatten fazla ek ders verilmez.

BT Rehber Öğretmenlerin nöbet tutup tutamayacağı konusu ise özellikle belirtilmiştir. Görevli oldukları günler haricinde, BT Rehber Öğretmenlerine nöbet görevi verilebileceği ifade edilmiştir.

Son olarak, Formatör öğretmenlere nöbet görevi verilip verilmeyeceği konusu hakkında yapılan açıklamada, FP-BTR olarak görevlendirilen öğretmenlere Fatih Projesi BT rehberliği görevi olduğu günler eğitim-öğretim saatleri içinde başka görevler verilmeyeceği belirtilmiştir.

Kadin dogum uzmani kac yil?

Defter beyan sisteminde donem sonu mal mevcudu nasil yapilir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt