- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Bot yorum ne demek?
İşte bunları toplu bir şekilde yaparak yorum sayısını arttıran kişilere bot yorum attırmış denir. Çünkü bot yorumlar robot hesaplardır ve genellikle bir kullanıcın kullandığı hesaplar değildir. Sadece takipçi, beğeni ve yorum hilesi yapılacağı zaman kullanılabilen hesaplardır.
MEE6 ne işe yarar?
MEE6 ne işe yarar?
MEE6. Discord botları arasında en çok kullanılan bot olan MEE6, geniş kontrol yelpazesiyle tercih sebebi olmaktadır. En bilinen özellikleri, bir MMORPG oyunu gibi sunucu üzerindeki kullanıcılara Level ve EXP sistemi kurarak derecelendirebilmesidir.
MEE6 nasıl kullanılır?
Discord bot ekleme ve MEE6 botu
- MEE6'yı indirmek için MEE6'nın sayfasını ziyaret edin.
- "Discord'a Ekle" yazan düğmeye tıklayın.
- Hesabınızı doğrulamak için Discord giriş bilgilerinizi girin.
- Sunucu adınızın yanındaki "MEE6'yı Kur" seçeneğine tıklayın.
- Açılır pencerede sunucunuzu seçin ve "Devam et" tıklayın.
Bot basmak ne?
Bot basmak ne?
reelde var olmayan, bir takım bilgisayar programları aracılığıyla açılıp yönetilen, fake sosyal medya hesaplarının tamamıdır. bot takipçi satın alan özellikle twitter kullanıcıları, çok kişi tarafından takip edildiğine dair bir algı oluşturarak güvenilirlik katsayılarını arttıracağını düşünürler.
MEE6 ne demek?
Listemizin başında tabii ki dünyanın en popüler Discord botu MEE6 yer alıyor. Adını Rick&Morty dizisindeki Mr. Meeseeks karakterinden alan bu bot, sunucu üzerinde çok fazla şey yapmanıza yarıyor. MEE6 botunu Discord sunucunuza buradan ekleyebilirsiniz.
Discord Webhook nedir?
Discord Webhook nedir?
Discord'un sahip olduğu Webhook özelliği sayesinde sohbet kanallarına otomatik mesajlar ve güncellemeler gönderebilirsin. Sunucunuzda bir webhook noktası oluşturman halinde iki noktayı birbirine bağlamanı sağlayacak Webook bağlantısına sahip olursun.
Discord bot nasıl kullanılır?
Adım #1: Discord'a buradan tarayıcı girişi yapın. Adım #2: Buradan top.gg adresine gidip eklemek istediğiniz botu seçin. Adım #3: 'Invite' veya 'Add to Discord' tuşuna basarak Discord botunu sunucunuza davet eden pencereye yönlendirin. Adım #4: Botu eklemek istediğiniz sunucuyu seçip yetkilendirin.
Discord bot ekleme nasıl yapılır?
Discord bot ekleme nasıl yapılır?
Adım 1: İnternet tarayıcınızdan Discord'a giriş yapın. Adım 2: Bot eklemek için çeşitli kaynak internet siteleri mevcut. Carbonitex veya top.gg gibi kaynak siteleri kullanabilirsiniz. Adım 3: Eklemek istediğiniz Discord botu seçtikten sonra "Davet et" seçeneğine tıklayın.