Son Konular

Bora Duran Sen de Gidersen Şarkı Sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bora Duran Sen de Gidersen Şarkısının Sozleri
Bora Duran Sen de Gidersen
Beni Koyamazsın Eller Yerine
Kalbimi Kıramazsın Sucum Ne Ki Soyle
Sen Beni Koyamazsın Eller Yerine
Kalbimi Kıramazsın Sucum Ne Ki Soyle
Gulmuyor Sensiz Yuzum Hayat Zalim Bir Huzun
Bense Cektiğim Kadar Derdin Tesellini Bilirim
Şimdi Sen De Gidersen Boyle Kim Ceker Nazımı Soyle
Sen Uzulme Birtanem Aşk Acısı Bu Ben Cekerim Kime Ne
Aman Aman Bırakırsan Duşerim En Derine
Aman Aman Kaybolursan Adım Cıkar Serseriye

Bu şarkı sözleri duygusal bir hikaye anlatıyor. Şarkıda bir ayrılık ve acılar üzerine dikkat çekiliyor. İçinde aşkın, hüznün ve yaşanan acıların izleri bariz bir şekilde hissediliyor. Şarkının genelinde bir sevgilinin ayrılmasının yaratacağı izler ve bu acıya dayanma süreci anlatılıyor.

Şarkının sözlerinde bir sevgilinin ayrılmasının getirdiği hüznü, aşk acısını ve bu acıyı yaşamanın zorluklarını dile getiriyor. Şarkıda ayrılığın yarattığı derin acının altını çizerek, bu acıya rağmen yaşama tutunma çabası ve başa çıkma gücü vurgulanıyor.

Sonuç olarak, şarkıda bir ayrılığın yarattığı hüznü, acıyı ve yaşanan zorlukları derin duygularla anlatmaktadır. Ayrılığın verdiği acıya rağmen yaşama tutunma ve güçlü olma mesajı veren bir şarkı sözü dizisiyle karşı karşıyayız.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Cenk Taner - Ruzgarlı Deniz Kıyısı

Sıla ne desem inanırsın gitar akoru

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt