Son Konular

Bogac Aksoy Diziden neden ayrildi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Boğaç Aksoy Diziden neden ayrıldı?

"Arka Sokaklar Volkan Komiser Öldü" adı altında yazılan haber milyonları şoka sokunca Boğaç Aksoy'dan açıklama geldi! Kansere yakalandığı için diziden ayrılmak zorunda kalan başarılı oyuncu, tedavilerine başlamıştı.
Arka Sokaklar Zeliş ve tekine ne oldu?
Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik ile kardeşi Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, sezon finalinde kadrodan ayrıldı. İş gereği Almanya'ya giderek ekibe veda eden Yüsra Geyik, duygularını Instagram sayfasında tkipçileri ile paylaştı.
Boğaç Aksoy ne kanseri?
Geçtiğimiz mart ayında lenfoma teşhisi konulan ve 8 aylık mücadelesinin ardından kanseri yenen Boğaç Aksoy ile yaşadığı zorlu süreci konuştuk. Hastalığın kendisine çok şey öğrettiğini söyleyen ünlü oyuncu, aynı kaderi paylaşanlara da çağrıda bulundu: Ölümü değil, hayatı düşünün…

Husnunun KIZI Zelise ne oldu?

Öte yandan 15 yıldır izleyiciyle buluşan dizide iki ayrılık yaşandı. Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliha karakterini canlandıran Yüsra Geyik ile oğlu Tekin'e haya veren Onur Bay diziye veda etti. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Geyik, Instagram hesabında bir veda paylaşımı yayınlamayı da ihmal etmedi.
Boğaç Aksoy iyileşti mi?
Lenf kanseri tedavisi gören oyuncu Boğaç Aksoy'dan iyi haber var. Annesiyle fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Boğaç Aksoy, "Beni iyileştirdin varlığım, sen olmasan başaramazdım. Şimdi gidiyorsun ama kalbim senin yanında kaldı, çok alıştım sana. Canım annem" mesajını yazdı.
Arka Sokaklar Zeliş nereye gitti?
Hayatları için önemli olan bu şansı değerlendirmek için Tekin ve Zeliş, Çoban Ailesine veda ederek Almanya'nın yolunu tutarlar… Arka Sokaklar aksiyon dolu bölümleriyle yeni sezonda Kanal D'de!
Yüsra Geyik, Camdaki Kız dizisine transfer oldu. Kanal D ekranlarında yıllar geçmesine rağmen hala en çok izlenen diziler arasında yer alan Arka Sokaklar'dan ayrılan Yüsra Geyik, başka bir yapıma transfer oldu.
Boğaç Aksoy kanser olduğunu nasıl anladı?
Oyuncu Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabından lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu. Boğaç Aksoy, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki Lenfoma kanserine yakalandım uzun bir süre daha olamayacağım.
Boğaç Aksoy hastalığını nasıl anladı?
Müge Gökçe lenfoma kanserinin ilk belirtisini açıklarken, Dr. Aytaç Karadağ lenfomanın sağkalım açısından diğer organ tümörlerine göre çok daha iyi oranlara sahip olduğunu belirtti. Genç oyuncu Boğaç Aksoy'dan üzen haber geldi. Oyuncu Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabından lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu.

Arka Sokaklar Tekin kaçıncı bölümde öldü?

Tekin'in Cenazesini Apar Topar Kaldırdılar! – Arka Sokaklar 587. Bölüm – YouTube.
Ali neden öldü Arka Sokaklar?
Çatışma sırasında Ali müthiş hamlelerle operasyondaki polisleri rahatlattı. Bunu gören şebeke elemanı bazuka ile Ali'nin olduğu siperi vurdu. Hüsnü, Ali'nin öldüğünü görünce büyük bir yıkım yaşadı. Bu acı haber İstanbul'a geldiğinde başta Rıza baba ve Pınar olmak üzere tüm ekip gözyaşlarına boğuldu.
Boğaç Aksoy son durumu nedir?
'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Sağlık durumu merak edilen Aksoy, 21 gün hastanede yatacağını söyledi.

Sims 4 hileleri nasil yapilir?

Patates yuzde ne ise yarar?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt