Son Konular

Bodrum icme suyu nereden geliyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Bodrum içme suyu nereden geliyor?

Tesisin ham su kaynağı Mumcular barajıdır. Mumcular Barajından alınarak arıtılan ve tesise ait 12 sondaj kuyusundan desteklenen su ile Bodrum İlçesine içme ve kullanma suyu sağlanmaktadır.
Muğlada çeşme suyu içilir mi?
Sosyal medyada özellikle Fethiye ile Köyceğiz İlçelerindeki içme sularına sabotaj düzenlendiği iddialarına karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kendi laboratuvarlarında yapılan su analizleri sonucunda içme suyunda herhangi bir sorun olmadığı raporlandı.
Fethiye içme suyu nereden gelir?
Yatağan ilçesi Bozhöyük'te, Köyceğiz ilçesi Sultaniye (Kapniç), Velibey, Çavuş ve Gelgirme'de, Bodrum ilçesi Karada'da, Fethiye ilçesi Gebeler'de, Ortaca ilçesi Çürükardı'nda, Datça ilçesi Gölbaşı ve Ilıca'da sıcak su (jeotermal) kaynakları bulunmaktadır.

Muski suyun tonu ne kadar?

MUSKİ derki; "Benim su birim fiyatım 2.86 TL, atık su bedeli yüzde 45 yani 1.26 TL. Belde ve köylerden atık su bedelinde indirim yoktur." Yani: mahalle olan bir belde birim fiyatı 2.86 TL/ton olan suyu, 1.43 TL birim fiyatından kullanır, ama ben 2.86 TL üzerinden atık su bedeli için, 1.29 TL olarak alırım.
Izmit Musluk suyu içilir mi?
"Kocaeli'deki musluk sularından akan içme suyu kalitesiyle ilgili üyelere açıklama yapan Sağlık, 372 noktadan aylık olarak alınan bin numune sonuçlarına göre, içme suyunun yüzde 99 oranında uygunluğuna sahip olduğunu vurgulayarak, Kocaeli'nde herkesin gönül rahatlığı ile musluktan su içebileceğini belirtti."
Muğla 1 ton su ne kadar?
Alınan kararla Muğla genelinde ilçe merkezlerinde içme suyu ücretleri 20 tona kadar 1.5TL, 20 tondan sonra 2 TL, köylerde ise 20 tona kadar 0.38 TL,20 tondan sonra 0.50 TL oldu. Ticari işletmelerde ise 40 tona kadar 2 TL olan içme suyu ücretleri 40 tondan sonra 3 TL olarak belirlendi.
Karamürsel çeşme suyu içilir mi?
İSU tarafından yapılan alt yapı çalışmalarını inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Kocaeli'de su musluktan içilir" dedi.
Izmitin suyu içilir mi?

Inkontinans nedir ne demek?

Lazer epilasyon sonrasi ten rengini acar mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt