Modoratör
Efsanevi Üye
Boacompra farkı nedir?
Boacompra yöntem, diğer ödeme yöntemlerinden çok daha güvenli olması ile de bilinmektedir. Fakat bu yöntem ile oyun almanız durumunda, oyunlar sisteminize biraz daha geç yüklenebilmektedir. Bu yöntem sizi kendi sitesinden yönlendirilir ve diğer bankalara göre daha fazla doğrulama işlemi bulunmaktadır.
Atendimento Boacompra nedir?
steam üzerinden bankamatik kartları vb. ödeme şekilleri ile alışveriş yapmayı sağlayan, online aracı görevi gören site.
BoaCompra ne kadar sürüyor?
BoaCompra ne kadar sürüyor?
"BoaCompra aracılığı ile yaptığınız satın alma işlemlerinin tamamlanması 1 iş günü kadar sürebilir.
Steam e para yatırmak güvenli mi?
Steam e para yatırmak güvenli mi?
Steam çok güvenlidir. Gözünü kapayarak alışveriş yapabilirsiniz.
BoaCompra kaç günde gelir?
Steam BoaCompra kalktı mı?
BoaCompara ödeme yöntemi Steam'den kaldırıldı. Sadece Visa ya da MasterCard seçeneği ile ödeyin.
Steam de 3D Secure var mı?
Steam de 3D Secure var mı?
Steam'de 3D Secure seçeneği yok.
Steam BoaCompra ne kadar sürer?
Steam BoaCompra ne kadar sürer?
Steam yaz indirimlerinde yaklaşık 54 liralık oyun aldım. "BoaCompra aracılığı ile yaptığınız satın alma işlemlerinin tamamlanması 1 iş günü kadar sürebilir.
Steamde neden 3D Secure yok?
Steam'de 3D Secure seçeneği yok. Muhtemelen kartınız yalnızca 3D Secure destekli ödemelere açık ve bu nedenle Steam ödemeleri başarısız oluyor.
Papara Steam da geçerli mi?
Papara'nın genel olarak Ininal'dan daha iyi olduğu söyleniyordu ben de bir Papara hesabı açıp içine de bir miktar bakiye yükledim. Anladığım kadarıyla bu kartlarla Steam vs gibi platformlardan alışveriş yapabiliyoruz.
BoaCompra Steam den kalktı mı?
BoaCompra Steam den kalktı mı?
Papara hangi oyunlarda geçerli?
Papara hangi oyunlarda geçerli?
Zula, Apex Legends, Metin2, Aion, Ikariam veya Point Blank gibi pek çok oyun için e-pin ödemelerini Papara uygulaması ya da papara.com adresi üzerinden ışık hızında al.
Papara kart Visa mı?
Arkadaşlar selam, bildiğiniz gibi Papara Black Card'lar Mastercard logolu basılıyordu, Yeni bir kararla artık VISA basılacakmış.