- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Bloom hangi burç?
Bloom konusunda itiraz ediyorum bloomun burcu terazi yükseleni akrep pls…
Winx Perileri kaç yaşında?
Winx Club Perileri. Bloom: Serinin başlarında 16 yaşındadır.
Winx Tecna kaç yaşında?
Winx Tecna kaç yaşında?
Tecna
Doğum günü | 16 Aralık
Kökeni | Zenith
Bağlantıları | Alfea, Winx Club, Uzmanlar, Zenith
Gücü | Teknoloji Elektronik
Winx Club Bloom ne perisi?
Winx Club Bloom ne perisi?
Prenses Bloom, Domino'nun prensesi ve aynı zamanda koruyucu perisidir. Ejder Ateşi'nin de koruyucusudur. Kral Oritel ve Kraliçe Marion'un kızıdır.
23 Eylül hangi burç?
23 Eylül terazi burcudur. 23 Eylül ve 22 Ekim tarihleri arasında doğanların burcu terazi, yönetici gezegeni ise Venüs'tür.
Winx Bloom nerede yaşıyor?
Dünya gezegeninde, Gardenia'da büyüdüm, ama Alfea'da en iyi arkadaşlarımı buldum ve en büyük haylimi gerçekleştirdim: bir peri olmak!
Winx en güçlü peri kim?
Winx en güçlü peri kim?
Gerçek annesini ve babasını Winx Kayıp Krallığın Sırrı adlı sinema filminde bulmuştur. Bloom'un Daphne adlı bir de ablası vardır. Ablası Daphne su perisidir. Bloom ise Evrenin en güçlü sihri olan Ejder Ateşi'ne sahiptir.
Winx Club Layla kaç yaşında?
Winx Club Layla kaç yaşında?
Layla
Prenses Layla (Aisha)
Doğum günü | 15 Haziran
Kökeni | Andros
Bağlantıları | Alfea, Winx Club, Uzmanlar, Andros
Gücü | Su Dalgalar Morfiks
Winx Perisi nedir?
Winx perileri gün içinde Alfea kolejine gidip diğer tüm herkes gibi aynı günlük hayatlarını yaşarken,kötülükle karşılaştıklarında sihir harekete geçiyor ve onları güzel birer periye dönüştürüyor. Üstelik her birinin kendine özgü bir gücü var.
Winx Club Stella ne perisi dir?
Ben Stella, Parlak Güneş Perisi! Solaria prensesiyim ve en sevdiğim hobim; alışveriş, alışveriş ve daha çok alışveriş! Brandon ve ben Magic Sihirli Boyutunun en harika çiftiyiz!
23 Eylül başak mı Terazi mi?
23 Eylül başak mı Terazi mi?
22 Eylül Terazi mi başak mı?
22 Eylül Terazi mi başak mı?
22 Eylül tarihinde dünyaya gelen kişiler başak burcu olurlar.
Winx Bloom sevgilisi kimdir?
Uzmanlar. Sky: Bir Eraklyon prensidir. Romantiktir, çok güçlüdür ve yakışıklıdır. Bloom'la sevgilidir.
Winx efsanesi nerede çekildi?
Norveç, Svalbard Adası ve Grönland'da çekilen toplam 17 fotoğrafın yer aldığı ve ilk defa sergilenecek olan 'Küresel İkaz' (Global Warning) belgeleme, arşivleme ve delil toplama üzerinden bellek oluşturuyor.
Winx Club Layla ne perisi?
Winx Club Layla ne perisi?
Layla : Ben Dalgalar Perisi Layla! Ben Andros gezegeninin prensesiyim ve ailem Kral Teredor ve Kraliçe Niobe' yi çok seviyorum. Deniz, su ve Okyanus benim doğal yaşam alanım !