Editör
Efsanevi Üye
Blink 182 Kim?
Blink 182 2003 yılında çıkardıkları 5. albümleriyle büyük başarı kazanan Blink 182 grubu, San Diego'da kuruldu. Vokal ve bas gitarda diğer grup üyelerine göre daha sessiz görünen Mark Hoppus'u, yine vokalde ve elektro gitarda Tom Delonge'u, davulda ise grubun ilk kadrosunda yer almayan Travis Barker'ı görüyoruz.
Blink ne zaman çıktı?
17 Ocak 2017'de Blackpink, hayran kulüplerinin adını açıkladı: "siyah" ve "pembe" kelimelerinin birleşimi olan "Blink".
Blink kaç kişi?
Blink kaç kişi?
Grubun Tarihi Grubun ilk kadrosunda Scott Raynor adını görmekteyiz. Scott 'Enema Of The State'e kadar baterinin başındaki isimdi. Scott'ın gruptan ayrılmasının nedeni okula geri dönmek istemesi. Şimdileri ise Scott, yerel bir grupta baget sallıyor ve bu grubun en büyük yardımcılarından biri de Blink 182 üyeleri.
Blink ünlü ne demek?
Blink ünlü ne demek?
Grubun hayran kitlesine 'Blink' deniyor.
Blackpink önceden kaç kişiydi?
BLACKPINK'in Geçmişi: Nasıl Oluşturuldular & İlk Başta 5 Üye Olarak Tanıtılma Hikayeleri. BLACKPINK, yeni jenerasyonun en başarılı ve popüler idol kız gruplarından biri.
Lisa ve Jungkook çıkıyor mu?
Hayır yok gerçekten. Ben Türkiye de bilenen BTS 'le ilgili fan sayfalarına baktım bu soru sorulmuş onlar da hayır cevabı verdi.
Blink ne demek Ekşi?
Blink ne demek Ekşi?
bir tür ampul. ampulün özelliği ek bir elektronik devre olmaksızın yanıp sönmesidir.
Blackpink ne zaman dağıtılacak?
Blackpink ne zaman dağıtılacak?
Rose'in solo şarkı çıkartacağının doğrulanmasından sonra grubun 'Blink' adıyla anılan hayran kitlesi sosyal medyayı hareketlendirdi. Grubun hayranlarından bazıları bu solo hareketi desteklerken bazıları ise grup içi çatırdamalara yol açabileceğini söyledi. Ancak grup dağılmıyor.
BLACKPINK ne zaman sona erecek?
Ek: BLACKPINK 2016 yılında çıkış yaptı ve yedi yıllık bir sözleşme imzaladıkları ve muhtemelen bu sözleşmeninde 2023 yılında biteceği düşünülüyor.
BLACKPINK ayrılıyor mu?
Blackpinkten kim ayrıldı?
Blackpinkten kim ayrıldı?
EXO'dan Kai ve BLACKPINK'ten Jennie'nin Resmi Olarak Ayrıldıkları Açıklandı 25 Ocak'ta SBS funE tarafından yayınlanan özel bir haber içeriğine göre EXO'dan Kai ve BLACKPINK'ten Jennie ayrıldı.
Blackpink in toplam kaç tane şarkısı var?
Blackpink in toplam kaç tane şarkısı var?
Güney Koreli kız grubu Blackpink, iki Korece EP ve yedi Korece single (iki maxi single dahil) yayımladı.
IU Jungkook u seviyor mu?
Youtube'da sörf yapıyordum ve birdenbire Jungkook ve IU'nun bir videosuna denk geldim ve izledim, Jungkook'un bir hayran olarak IU'yu ne kadar çok sevdiğini görebiliyorum. IU'nun yeni yayınlanmış bazı videolarını aratıyordum ve onun adı sonuçlarda devamlı ortaya çıktı.