- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Bıttım sabunu ile yüz yıkanır mı?
Akne ve siyah noktalar için de yüzün tamamı haftada 2 ya da 3 kez bıttım sabunu ile yıkanabilir. Siirt'e özel bu sabun tamamen organik olduğu için herhangi bir yan etkisi yoktur. Hem cilde hem de saçlara uygulanabilir.
Sabun kendi kendini temizler mi?
İnsanlar başkaları tarafından kullanılan ortak sabundan korkma eğilimindedir. Ancak korkmaya gerek yok sabun mikropları vücudunuza bulaştırmayacaktır. Sadece sabunun kuru ve köpüğünün akıtılmış olduğundan emin olun. Kullanılmış ama kurumuş sabun, kuruduktan sonra doğal olarak kendini temizleyen elementler içerir.
Bıttım sabunu ne işe yarar?
Bıttım sabunu ne işe yarar?
Bıttım sabunu, yabani fıstık (bıttım) yağı ve Menengiç yağından yapılan bir sabun çeşididir. Bu sabun, Egzama ve Mantar gibi cilt hastalıklarını iyileştiriyor. Kepeği, deri dökülmelerini ve saç dökülmelerini önleyici faktöre sahip. Bıttım sabunu, bölgede 'Botan sabunu' olarak bilinmektedir.
Bıttım sabunu ne işe yarar Saraçoğlu?
Prof Saraçoğlu Bıttım Sabunu, saç ve saç derisi problemlerinin yanısıra cilt lekeleri üzerinde de etki sağlar. – Menengiç (çitlembik) adıyla tanınan Bıttım yağından elde edilen Bıttım sabunu saç derisindeki bakterileri yok eder. – Saç dökülmesini ve kepeği azaltır.
Bıttım sabunu her gün kullanılır mı?
Bıttım sabununu düzenli kullanmaya mümkün olduğunca özen göstermede fayda var 1 gün bıttım sabunu kullanıp 2. gün şampuan kullanmayınız. Saçlarınızı her gün yıkamayın bıttım sabunuyla yıkadıktan sonra 2 gün yıkamayın çünkü saçlar bıttım yağıyla beslenirler.
Bıttım sabunu orjinal olduğunu nasıl anlarız?
Bıttım sabunu orjinal olduğunu nasıl anlarız?
Bıttım sabunu rengi koyudur. Açık yeşimtrak veya sarı rekli ise düşünmenizde fayda vardır.Hakiki bıttım sabunu kokusu mevcuttur. Köpürme ise normal ama baloncuk şeklinde değildir.
Sabun ne kadar temizler?
Ellerimizi yıkarken sabunun uzun hidrokarbon zincirlerinden oluşan apolar kısımları yine apolar olan kirlere tutunur hatta onları çevreler, polar kısımları ise su molekülleri ile etkileşir. Etrafı sarılan yağ tanecikleri birbirlerinden ayrılarak su içerisinde dağılırlar.
Bıttım sabunu gerçekten işe yarıyor mu?
Bıttım sabunu kepek ve mantar hastalığına iyi gelen ve daha birçok faydası olan %100 doğal bir üründür. Saçları besler, yumuşatır, erken beyazlamasını önler ve deri döküntülerine iyi gelir. Sabunun ilk yapıldığı yer Mardin'in Botan bölgesi olmakla beraber Siirt ile bütünleşmiştir.
Bıttım sabunu kullanan var mı?
Bıttım sabunu kullanan var mı?
Saçlarımı sadece 2 defa bıttım sabunuyla yıkadığım halde etkisini şimdiden görmeye başladım. Saçlarım ışıltılı bir görünüme kavuştu ve artık eskisi gibi yağlanmıyor. Bıttım sabunu kullanmaya başlayalı takriben 12-13 yıl oluyor. Saçlarımı hep bununla yıkarım, çok güzel bir ürün ve harika bir kokusu var.
Bıttım sabunu ne kadar sürede etkisini gösterir?
Saçların beyazlamasını yavaşlatmaya yardımcıdır. Eğer hafif kırlaşmaya başlamış saçlarınız varsa, bıttım sabununu kullanarak 7 ile 8 ay arası bir sürede saçlarınızın eski rengine kavuştuğunu görebilirsiniz. Bu etki için de sık olarak kullanılmalıdır. Saçlar için iyi bir temizleyici ve arındırıcıdır.
Bıttım sabunu dökülen saçı çıkarır mı?
Bıttım sabunu saç çıkarma özelliğine sahiptir. Fakat düzenli olarak ve uzun süre kullanılması halinde faydalı olabilir. 8 ila 9 ay boyunca haftada 2 veya 3 kez saçınızı sadece bıttım sabunu ile yıkarsanız, saçınızın çıktığını görebilirsiniz.
Bıttım sabunu kaç gün kullanılır?
Bıttım sabunu kaç gün kullanılır?
Saç diplerine masaj yaparak uyguladıktan sonra su ile durulayabilirsiniz. Saçlarınızı parlak göstermek ve sorunları ortadan kaldırmak istiyorsanız, 1 gün bıttım sabunu kullanıp 2. gün şampuan kullanabilirsiniz.
Orjinal bıttım sabunu nereden alabilirim?
Bıttım sabunu cilt bakım ürünü satan mağazalardan ve aktarlardan temin edilebilir. Bu sabunu online satış mağazalarından tekli ve set olarak sipariş etmek de mümkün.