Modoratör
Efsanevi Üye
Bitcoinimi nasıl satabilirim?
Bitcoin'inizi nakde çevirmek satın almak kadar kolay değil. Online olarak Bitcoin satmaya karar verdiyseniz bunu borsalarda, direkt olarak satarak veya birebir işlem yaparak yapabilirsiniz. Evinizin konforu dışında ise Bitcoin ATM'leri veya yüzyüze Bitcoin satma seçenekleriniz bulunuyor.
Paribuda satış işlemi nasıl yapılır?
Paribuda satış işlemi nasıl yapılır?
Paribu'da kripto para nasıl satılır?
- Adım 1: "Kolay Al/Sat" seçeneğine tıklayın.
- Adım 2: Satmak istediğiniz kripto para için "Sat" butonuna tıklayın.
- Adım 3: Satmak istediğiniz kripto para miktarını yazın.
- Adım 4: "Sat" butonuna tıklayın.
Coin para nereden alınır?
COIN nasıl satın alınır. COIN gibi bazı kripto para birimleri yalnızca merkezsiz takas platformları üzerinden başka bir kripto para birimiyle satın alınabilir. COIN satın almadan önce Ethereum (ETH) almanız gerekir. Ardından COIN satın almak için bu ETH'yi kullanırsınız.
Paribudan hesaba para ne kadar sürede geçer?
Paribudan hesaba para ne kadar sürede geçer?
Havale ile yapılan gönderimler transferinizin ardından yoğunluk durumuna göre mümkün olan en kısa süre içerisinde, EFT ile yapılan gönderimler ise bankaların mesai saatleri içerisinde işleme alınmaktadır.
Yeni Altcoinler nereden alınır?
Altcoinler Nereden Alınır? Altcoinler, kripto para borsasından satın alınabilir. Kripto para borsalarına kayıt olarak kripto para borsasından altcoin almaya başlayabilirsiniz. Altcoin satın almak için en kolay ve en çok tercih edilen yollardan birisi borsalardan Altcoin satın almaktır.
Hangi siteden kripto para alınır?
Hangi siteden kripto para alınır?
6 En İyi Bitcoin Sitesi 2021
- Binance Borsası Güvenilir En İyi Bitcoin Sitesi Tavsiye (Benim Tercihim Binance)
- Coinbase Pro. Yabancı En İyi Bitcoin Borsası Tavsiye 2021.
- Kraken Borsası Yabancı En İyi Kripto Borsası Tavsiye.
- OKEx Borsası Yabancı En İyi Kripto Para Borsaları 2021 Önerileri.
- BtcTurk Borsası
- Paribu Borsası