Editör
Efsanevi Üye
Bisküvili dondurma Pasta nasıl yapılır?
Dondurma Tadında Bisküvili Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
- Sade krem şanti çırpın, içine yarım paket bisküvileri ufak ezin.
- Mevsim meyveleri küçük küçük doğrayın.
- Dolap poşetine bu karışımı dökün, silindir şeklinde sarin.
- Buzlukta donmasını bekleyin.
- Daha sonra kakaolu krem şanti de çırpın.
Buzluk Pasta nasıl yapılır?
Buzluk Pasta nasıl yapılır?
Muzu ve kiviyi küçük küçük doğrayıp ekleyin, damla çikolatayı da ilave edin. Güzelce karıştırın. Bir kaseyi streç filmle kaplayın. İçine hazırladığınız karışımı boşaltın, buzlukta bir gece beklettikten sonra servis edeceğiniz zaman çıkartıp bir servis tabağın alın.
Rokoko Pasta nasıl yapılır?
Krem şantileri 2 bardak sütle çırpıp buzdolabına kaldıralım. Bisküvileri bir kabın içine kıralım 2 adet elmayı da küçük küçük doğrayıp ilave edelim. 3 Kaşık süt koyup karıştıralım. Kelepçeli kalıba Yağlı kağıt serelim. İsterseniz borcamda da yapabilirsiniz.
Vienetta kaç kişilik?
Vienetta kaç kişilik?
Algida Viennetta Vanilya Çikolata 800 ml Dondurma
Genel Özellikler
Adet | 1 Adet
Toplam Ağırlık | 800 ml
Menşei | Türkiye
Saklama Koşulları | -18 derece
Oreo dondurma nasıl yapılır?
Oreolu dondurma nasıl yapılır tarifi Yoğunlaştırılmış süt için sütü ve şekeri bir tencereye alıp orta ateşe alın. Kaynadıktan sonra kapağını kapatmadan kısık ateşte 40-50 dk arası pişirin. Hacmi 2 kat ufaldığında (200 gr kalacaktır) ateşi kapatın. Süzüp cam kavanoza aktarıp tamamen soğutun.
Nogger dondurma nasıl yapılır?
Nogger dondurma nasıl yapılır?
Serin hafif ve pratik; ev yapımı nugger ; Klasik yumurtalı dondurma tarifine göre yaptım;
- Alta streç film serdiğim kaba bisküvi dizdim sade dondurmayı döktüm.
- Birazına kakao eklediğim dondurmayı da üste onun da üstüne bisküvi dizdim.
- 5 saat dondurdum kalıptan çıkarıp kestim.
Bisküvi pastası buzluğa konur mu?
Yapımı o kadar kolay ve bir o kadar lezzetli ki ayrıca buzdolabında ya da derin dondurucuda uzun süre saklanabilir. Derin bir kaba bisküvilerimizi kıralım. Çok ufak kırmayın.
Vienetta kaç gram?
Vienetta kaç gram?
2 kat artan çikolatasıyla, şimdi Viennetta Çikolata-Vanilya 2 kat çıtır, 2 kat daha lezzetli….Yemek Menü
Besin Değerleri | 100 Gramında
Yağ (gr) | 16,00
Karbonhidrat (gr) | 26,00
Protein (gr) | 2,50
Enerji (kcal) | 260,00