Editör
Efsanevi Üye
Biscolata şölenin mi?
Biscolata, 2009 yılından itibaren Çoban Ailesi tarafından kurulan Şölen Çikolata Gıda Sanayi A.Ş. bünyesindeki çikolatalı bisküvi ürünleri markasıdır.
Şölen kentin mi?
Şölen kentin mi?
Şölen Çikolata Gıda Sanayi A.Ş. adıyla 1989 yılında Çoban Ailesi tarafından Gaziantep'te kurulmuş olan çikolata,gofret ve şekerleme şirketi.
Luppo hangi markaya ait?
Luppo, 1989 yılında Çoban Ailesi tarafından Şölen Çikolata Gıda Sanayi A.Ş. bünyesinde üretilen kek markasıdır.
Şölen ismail çoban kimdir?
Şölen ismail çoban kimdir?
Sivas'ta 1961 yılında doğan Asef Çoban, İstanbul'da yaşıyordu, evli ve 3 çocuk babasıydı. 7 çocuklu Çoban Ailesi'nin en büyükleri olan Asef Çoban ve kardeşleri boyacılık, çıraklık, kolonyacılık yaptılar. Yoksulluktan sanayiciliğe geçtiler ve 20 yılda Türkiye'nin en büyük firmaları arasına girdiler.
Şölen in sahibi kim?
1989 yılında Gaziantep'te kurdukları Şölen Çikolata bugün dünyanın dev çikolata markaları ile rekabet ediyor. Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban da ailenin yedi çocuğundan ikincisi. O da Gaziantep'te ortaokul eğitimi sırasında aynı zamanda ayakkabı boyacılığı yapmıştı.
Biscolata kimin malı?
Biscolata kimin malı?
Biscolata helal mi?
Bugün 200'ün üzerinde ürün çeşidini, 100'ü aşkın ülkeye ihraç eden Şölen, ürünlerindeki hammaddelerin tamamını Helal Sertifikalı güvenilir kurumlardan temin etmekte, tesislerinde helal üretim koşullarına uygun üretim yapmaktadır.
Şölen helal mı?
Şölen helal mı?
Şölen Octavia helal mi?
gerçek bir çikolata şöleni yaşatmak isteyenler için ideal hediye… kendinizi veya sevdiklerinizi şımartın. Şık tasarımlarıyla, kurdelesi ve kalite kartı ile karışık efsane lezzet Octavia asetat kutu. Ürünlerimiz % 100 gerçek kakao ve kakao yağından el değmeden üretilmiş ve Helal sertifikalıdır.
Şölen Türk malı mı?
Şölen Türk malı mı?
Şölen, 1989 yılında Çoban Ailesi tarafından Şölen Çikolata Gıda Sanayi A.Ş. adıyla Gaziantep'te kuruldu. Çikolata, çikolatalı ürünler, bisküvi, kraker, kek, şeker ve lokum kategorilerindeki ürünleriyle pazarda yer almaktadır.
Luppo alan adam kim?
Şölen Yönetimi sosyal medyadan yapılan çağrılara sessiz kalmadı. Fotoğraftaki kişiye ulaşan Şölen Yönetimi, Marketing Türkiye'ye yaptığı açıklamada sosyal medyayı sallayan Luppo severin aslında iddia edildiği gibi işsiz olmadığını, kendisinin bir iş yeri sahibi olduğunu açıkladı.
Şölen Genel Müdürü kim?
Şölen Genel Müdürü kim?
Senol Keserlioglu – VP and General Manager – Şölen | LinkedIn.
Asaf çoban kimdir?
Şölen Çikolata Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Asef Çoban, Sivas'ın Gürün ilçesinde önceki gün geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Asef Çoban (48), Gaziantep'te bugün Ulu Camii'de öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verilecek.