Son Konular

Birinin telefon numarasi nasil engellenir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Birinin telefon numarası nasıl engellenir?

Numara engelleme işlemi bazı özellikte olan telefonlarda hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Bunun için numaranın üzerine gelerek basılı tutun. Daha sonra da ortaya çıkan "numarayı engelle" seçeneğine tıklayın. Bu noktadan itibaren numara artık engellenmiştir.

Okuldan gelen mesajlar nasıl engellenir?

Okuldan gelen mesajlar nasıl engellenir?
Engellemek istediğiniz bir numara, kurum, marka tarafından gönderilen SMS'i açın. Bilgi simgesine dokunun. Bilgi ekranını aşağıya doğru kaydırın ve bu arayanı engelle yazısına dokunun. Ayarlar > Mesajlar seçeneğini takip edin ve ardından bilinmeyenleri filtrele seçeneğini işaretleyin.

Line de engelli olduğumu nasıl anlarım?

Diğer bir özellik eğer engellendiğiniz den şüpheleniyor iseniz kişinin profiline bakın eğer profili resmini göremiyor iseniz büyük olasılıkla engellenmişiniz dir. Diğer püf noktası paylaşımlarını beğenemezsiniz ve yorum yapamazsınız bunlar temel olarak uygulamalarda engelli olduğunuzu bu şekilde anlayabilirsiniz.

Okula gitmeyince mesaj gidiyor mu?

Okula gitmeyince mesaj gidiyor mu?
Milli Eğitim Bakanlığı, '8383 Mobil Bilgi Servisi' kurdu. Sistemle resmi ve özel okullardaki öğrencilerin e-okul sistemine girilen devamsızlık, sınav tarihleri, sınav sonuçları, karne notları, diploma notu, nakil ve okul kaydıyla ilgili veriler, kısa süre içinde mesajla velilere bildirilecek.

IYS e-Devlet nasıl yapılır?

Sisteme girip "Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi"ni aratın. "Yeni İletişim Adresi Ekle" kısmından telefon numaranızı veya e-Posta adresinizi ekleyebilirsiniz. Burada da Aydınlatma Metni`ni okuyup onaylamanız gerekiyor. e-Devlet üzerinden tek tek onaylarınızı inceleyip düzenleyebilirsiniz.

IYS kodu nedir?

IYS kodu nedir?
İleti Yönetim Sistemi (İYS), tüm hizmet sağlayıcıların güncel ticari elektronik ileti onaylarını kaydettikleri ulusal veri tabanı sistemidir. Alıcılar (vatandaşlar) onay verebildikleri gibi, mevcut onayları için ret haklarını da İYS üzerinde kullanabilirler.

Telefon numarası nasıl engellenir konusunda bilgi vermek isterim. Genel olarak, bir kişinin telefon numarasını engellemek için birkaç adımı izleyebilirsiniz.

1. **Android Telefonlarda Numara Engelleme**:
- İstenmeyen numarayı rehberden seçin.
- Açılan menüde "Numarayı Engelle" veya "Engelle" seçeneğine dokunun.
- Bu adımları takip ettikten sonra o numara artık engellenmiş olacaktır.

2. **iPhone Telefonlarda Numara Engelleme**:
- İstenmeyen numarayı "Arama Geçmişi" veya "Mesajlar" içinden bulun.
- Numaranın yanındaki "Bilgi" simgesine dokunun.
- Açılan menüden "Bu Numarayı Engelleyin" seçeneğini seçin.

Üstte belirttiğiniz gibi, Line uygulamasında engelli olduğunuzu nasıl anlayabileceğinize dair bir bilgi de vermişsiniz. Kişinin profiline baktığınızda, profil resmini göremiyor veya paylaşımlarını beğenip yorum yapamıyorsanız büyük ihtimalle engellenmiş olabilirsiniz.

Son olarak, IYS (İleti Yönetim Sistemi) ve IYS koduyla ilgili de bilgi vermek isterim. IYS, hizmet sağlayıcıların ticari elektronik ileti onaylarını kaydettikleri bir ulusal veri tabanı sistemidir. Bu sistem üzerinden onaylarınızı düzenleyebilir ve gerekirse ret haklarınızı da kullanabilirsiniz. IYS kodu, sizin onaylama veya ret işlemlerinizle ilişkili olan bir kod veya referans numarasıdır.

Umuyorum ki verdiğim bilgiler size yardımcı olur. Eğer başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Ya Vedud ne demek Cubbeli Ahmet Hoca?

HIIT haftada kac gun yapilmali?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt