Editör
Efsanevi Üye
Bireysel kredi danışmanı ne iş yapar?
Kredi uzmanı kredi almak isteyen kişilere danışmanlık yapan kişilere verilen mesleki bir unvandır. Bunun yanı sıra kişi ve şirketlerin mali durumlarının analizini de yaparak krediye uygun olup olmadıkları noktasında tespitler yapar.
Yönetim danışmanları ne yapar?
Yönetim danışmanları ne yapar?
Yönetim danışmanları, görev yaptıkları iş yerlerinde büyümeyi en üst düzeye çıkarma, nesnel tavsiyelerde bulunma ve değer kazandırma gibi görevlerden sorumludur. İşletme becerilerini kullanır ve gerekli alanlarda uzmanlıklarını ortaya koyarlar.
Borçlu Danışmanlığı Nedir?
Borçlu Danışmanlığı Nedir?
Müşterilerin kredi veren ilişkilerini geliştirmelerine yardımcı olma, akit düzenlemeleri ve kredi olanaklarının sunulması hususlarının müzakere edilmesi ve yeniden yapılandırma seçenekleri hakkında tavsiyelerde bulunulması.
Uzmanlar kredi nedir?
UZMANLAR KREDİ DANIŞMANLIK 8 Ekim 2021 Borcu olan kişilerin borçlarını tek bir bankada toplamak adına başvurduğu bir kredidir. Bu krediye başvururken öncelikle karar verin. Bankalar bu noktada sizlere belirli dönemlerde avantajlar sunmaktadır. Diğer bir adıyla borç transferi kredisidir.
Krediler Bölümü ne iş yapar?
Krediler Bölümü ne iş yapar?
Kredi tahsis uzmanı; müşterilerin kredi başvurularını ve işlemlerini yürütmekle sorumludur. Kişi veya şirketlerin mali durumunu analiz ederek kredi komitesine raporlar hazırlar ve kredi taleplerini onaya sunar.
Yönetim danışmanlığı ne kadar kazanır?
Yönetim danışmanlığı ne kadar kazanır?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Sorumlu / Mesul Müdür Yardımcısı | 3.000 | 4.460
Yönetim Danışmanı | 3.370 | 8.060
Psikolojik danışman olmak için hangi bölüm okunmalı?
Rehberlik ve psikolojik danışmanlık (PDR) bölümü, Eşit ağırlık (EA) puan türünde dört yıllık eğitim veren lisans bölümüdür. Rehberlik ve psikolojik danışman olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren psikolojik danışmanlık ve rehberlik veya psikoloji bölümünden mezun olma şartı bulunmaktadır.