- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Bireysel emeklilik danışmanı ne iş yapar?
Bireysel emeklilik danışmanı, potansiyel müşterilere ulaşmak, bireysel emeklilik ve hayat sigortası ürünlerinin pazarlama ve satışını gerçekleştirmek ile sorumludur.
Sigorta danışmanı ne iş yapar?
Sigorta danışmanının temel görevi, banka ve sigorta şirketlerindeki müşterilerin sigorta işlemlerinin yönetim ve idaresini yapmak ve müşterilerin ihtiyaçlarına uygun sigorta hizmetlerini sunmaktır. Sigorta danışmanları deprem, sağlık, taşıt, konut sigortası gibi farklı alanlarda çalışabilirler.
Bireysel emeklilik uzmanı maaşı ne kadar?
Bireysel emeklilik uzmanı maaşı ne kadar?
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Bireysel Emeklilik Uzmanı | 5.100 | 6.550
Bireysel emeklilik uzmanı nasıl olunur?
Bireysel emeklilik uzmanı nasıl olunur?
Bireysel emeklilik uzmanı olmak için lise veya dengi okullardan mezun olmak, ön lisans ya da lisans mezunu olmak gibi şartlardan birini sağlamak yeterlidir. Mezun kişiler Emeklilik Gözetim Merkezi tarafından düzenlenen sınava girip başarılı olmaları halinde "Bireysel Emeklilik Uzmanı" olmaya hak kazanır.
Türkiye sigorta satış Danışmanı ne iş yapar?
Sigorta Danışmanı; bireyler veya kuruluşlara yönelik çeşitli sigorta poliçelerinin kontrol ve analizini yapan, poliçelerdeki eksiklik ve fazlalıkları tespit eden, tekliflerde ve poliçelerde sigortalıya önleyici tavsiyelerde bulunan, sigortacılık dalında bilgisine ve uzmanlığına başvurulan, kendisine danışılan görevli …
Bireysel Güvence Danışmanı ne demek?
Finansal güvence danışmanı; hizmet verdiği firmaya ait sigorta ürünlerinin mevcut veya potansiyel müşterilere tanıtımını yapmak ve satış işlemlerini yönetmekle sorumludur.
BES sınavına kimler girebilir?
BES sınavına kimler girebilir?
Bazı Ön Lisans Programlarının ve Meslek Yüksek Okullarının Mezunları: İki yıllık bankacılık, sigortacılık, borsa ve finans, finans, işletme, maliye, menkul kıymetler ve sermaye piyasası, muhasebe, para ve sermaye yönetimi, pazarlama ve satış yönetimi ön lisans programlarından veya Sigortacılık ve Özel Emeklilik …
Emeklilik gözetim merkezi nedir ne iş yapar?
Emeklilik gözetim merkezi nedir ne iş yapar?
MADDE 8 –(1) Emeklilik gözetim merkezi, şirketlerce gönderilen katılımcı bilgileri ile emeklilik sözleşmesi bilgilerini elektronik ortamda saklar. Birikimler ile yatırım hareketlerinin takibini katılımcı bazında yapar ve katılımcılara ait bireysel emeklilik hesaplarının ve fonların konsolidasyonunu gerçekleştirir.