Son Konular

Birce Akalay Kimdir?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Birce Akalay Hayatı
Oyuncu Birce Akalay 1984 İstanbul doğumludur Konservatuar tiyatro bölümü mezunu olan Birce Akalay bununla beraber 2004 Avrupa Güzellik yarışmasında finale çıkmıştır
Yakında ATV ekranlarında yayınlanacak olan Ben Onu fazla sevdim dizisinde rol alacak olan oyuncu, Yer Gök Aşk dizisiyle alkış toplamıştı Dizideki rol arkadaşı Murat Ünalmışla 2019 yılında evlenen Birce Akalay'ın rol aldığı yapımlar şunlardır:
Birce Akalay Filmografi:
Alın Yazısı
Senin Uğruna
Asi
Son Ders
Nefes
Alayına Isyan
Sizi Seviyorum
Kış Masalı
Yer Gök Aşk
Ben Onu Fazla Sevdim *

Birce Akalay, 1984 yılında İstanbul'da doğmuş ve konservatuar tiyatro bölümünden mezun olmuştur. 2004 yılında Avrupa Güzellik Yarışması'nda finale çıkmıştır. Çok yakında ATV ekranlarında yayınlanacak olan "Ben Onu Fazla Sevdim" dizisinde rol alacak olan Birce Akalay, "Yer Gök Aşk" dizisi ile de büyük bir beğeni toplamıştır. Bu dizideki partneri Murat Ünalmış ile 2019 yılında evlenmişlerdir.

Birce Akalay'ın rol aldığı bazı yapımlar şunlardır:
- Alın Yazısı
- Senin Uğruna
- Asi
- Son Ders
- Nefes
- Alayına Isyan
- Sizi Seviyorum
- Kış Masalı
- Yer Gök Aşk
- Ben Onu Fazla Sevdim

Birce Akalay, hem güzellik yarışmalarında başarı gösteren hem de oyunculuk kariyerinde önemli projelere imza atan başarılı bir sanatçıdır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sadun Boro kimdir? Sadun Boro Hayatı

Ebu Yusuf Kimdir

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt