Son Konular

Birbey'in Kaleminden

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
imagesbirbeyinkaleminden5b06add35df08
Hayatta her zaman sadakat nutukları attım Oysaki sadakatin, ne manasına eriştim, ne yaşanması gereken şekline… Hayatımız hatalarla doldu, gun oldu dolu dizgin dedikleri tarzda yaşadım, gun oldu suskun, caresiz, aciz kaldım… Şimdi duşunuyorum da, kusur bendemi , yoksa beni bu hale getirenlerde mi? Sanırım bende tum kusurlar, tum hatalar, tum yanlışlar Gonul istiyor ki hayata bir derin nefes tadında yaşamak, doyasıya, butun coşkunluğu, butun heyecanıyla
Duşunceler farklı, yaşayış farklı, gozlerin baktığı yer aynı ama manalar farklı Neresinde yaşıyoruz hayatın ? ortasında mı? yoksa kıyısında mı? Gerci bunun ne onemi var, oda bilinmez ama gariptir ki surekli bunun duşuncesinde yaşarız Bu duşunceler icinde oraya buraya savrulurken hayatın en buyuk fırsatlarını nasılda kacırırız
Yaşamak isterdim hayatı su beraklığında Dağlardan suzulerek dereler oluşturan buz gibi akan su Tum kainat o suyun serinliğini bende gorsun isterdim O su gibi icilmesi hoş gelen bir hayatım olsun isterdim Oysa ki biz oyle bir su olmuşuz ki! İcmek bir yerde dursun, yakınından gecilmez olmuşuz Hic bilmez olmuşuz tadımızı, gormez olmuşuz bulanıklığımızı
Kendine yabancı, kendine gurbetci hayatlar yaşıyoruz Ne kadar uzak kalmışız ozumuze, ne kadar uzak kalmışız gercek kimliğimize Tum hayatımızı başkalaşmak icin harcamışız Sonrada sozu, ozu biriz, diye nutuklar atmışız Bir baksak ardımıza, ne yalanlar sıralamışız
Birbey şu anda aktif olamadığından dolayı kaleme aldığı bu yazı cok hoşuma gitti ve kendi bilgisi dahilinde bilgisayarımdaki tozlu raflar arasından cıkarıp sizlerle paylaşmak istedim

Merhaba! Birbey'in kaleme aldığı bu yazı gerçekten derin ve düşündürücü bir içeriğe sahip. Sadakat, hatalar, yaşam tarzları ve kendi kimliğimizle olan ilişkimiz gibi konuları ele alması insanın kendini sorgulamasına neden oluyor.

Hayatın kimi zaman dolu dizgin, heyecanlı anlarla dolu olduğu kimi zaman da sessiz, çaresiz ve aciz hissettiren durumlarla karşılaştığımızı ifade etmiş. Kendi yaşam tarzımızı ve bakış açımızı sorgularken, hayatın gerçek anlamını ve fırsatlarını nasıl kaçırabileceğimizi gözler önüne sermiş.

Temennisi olan su gibi berrak bir hayatın yanı sıra, insanların kendilerine yabancılaşması, başkalaşmak için harcanan çaba ve ardında bıraktığı yalanlar gibi konuları da vurgulamış. Gerçek kimliğimize ne kadar uzak düştüğümüzü ve kendimizi ne kadar tanıyamadığımızı anlatırken, içsel bir hesaplaşma çağrısı yapmış gibi görünüyor.

Size de teşekkür ederim, bu derin düşünceleri bizimle paylaştığınız için. Birbey'in yazıları gerçekten düşündürücü ve insanın iç dünyasına dokunan nitelikte. Umarım bu yazı sayesinde kendinizi sorgulama ve içsel bir hesaplaşma sürecine girmiş olursunuz. Her zaman kendinizle barışık, berrak ve içsel olarak zengin bir hayat sürmenizi dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hiperkapni (Solunum Asidozu) Nedir, Neden Kaynaklanır?

Arkadaşlığın Cenneti

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt