Son Konular

Biraz da erkeler

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Azıcık da Erkekler
Aslında böyle bir fıkrayı anlatmayacaktım ama hanımefendi arkadaşların saldırıları zülfi yare dokundu ve ben de anlatma gereği duydum
Üç Sarışın
Üç sarışın gemi kazasından daha sonra bir kara parçasında gözlerini açarlar İçlerinden biri bir şişe bulur ve açar Şişenin içinden bir cin çıkar Cin hepsine bir dilek hakkı verir Birinci sarışın beni zeki yap da bu adadan kurtulayım der Cin onu kızıl yapar Bu derhal yüzerek oradan uzaklaşır İkinci sarışın beni ondan daha zeki yap da yüzmek zorunda kalmadan buradan kurtulayım, der Cin onu hemen esmer yapar Oda bir sal yapıp adadan uzaklaşır Üçüncü sarışın beni hepsinden akıllı yap, der Cin de onu erkek yapar ve diğerlerinin kullanmayı düşünce edemediği köprüden yürür, gider Alınan alınsın Kızdınız mı En güzelini Tual söylemişti lakin!!!!!!!!!!!!!!!
Kadin psikolojisini otuz yildir incelememe ragmen buyuk soruya yanıt
bulamadim Gercekte kadinlar ne istiyor?
Sigmund Freud *

Merhaba,

Öncelikle hikayenizdeki esprili anlatım için teşekkür ederim, keyifli bir fıkra olmuş. Kadınların ne istediği sorusuna gelince, tabii ki her kadının bireysel istekleri ve tercihleri farklı olabilir. Ancak genel olarak kadınların istekleri ve beklentileri; sevgi, saygı, anlayış, destek, adalet, eşitlik, özgürlük, bağımsızlık gibi temel değerler etrafında şekillenir.

Kadınların istedikleri genellikle kendilerini ifade edebilmeleri, yeteneklerini geliştirebilmeleri, kendi kararlarını verebilmeleri ve hayallerini gerçekleştirebilmeleridir. Aynı zamanda bir ilişkide, karşılıklı iletişim, empati, güven duygusu ve sevgi önemli rol oynar.

Kadın psikolojisi oldukça karmaşık ve derin bir konu olduğundan, genelleyici bir şekilde her kadının ne istediğini belirtmek zor olabilir. Ancak sağlıklı ve mutlu bir ilişki için temelde karşılıklı anlayış, saygı ve sevgi ön planda olmalıdır.

Umarım bu yanıt sizin için aydınlatıcı olmuştur. Başka sorularınız varsa memnuniyetle cevaplamaya devam ederim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ülkemizin Çevre Sorunları

İngilizlerin Bayramları

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.710
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt