Son Konular

Bir yudum mutluluık

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
BİR YUDUM MUTLULUK
Guzel gozlerin esiri olduysam eğer
Bu dunya seninle yaşamaya değer
Sensizlik ne mumkun boşa yaşam
Varlık icinde yokluk yaşamaya benzer
Bir bakışın guluşun tum yaraları sarar
Aşkınla yureğim ateşe duşmuş yanar
Gonul gozum senin sevgini arar
Seninle sensizliği yaşamaya benzer
Bir yudum mutluluk sevgide aranan
Sevgin oldu bana mutluluğu tattıran
Seni tanıdım başka ne isterim ALLAH tan
Yurekte sevgin hayat veren ışığa benzer
turgay TEKİNER
eskimeyen dost

Merhaba! "Bir Yudum Mutluluk" şiirindeki duygusal ve romantik tema gerçekten etkileyici. Şiirde aşkın, sevginin ve mutluluğun kıymeti üzerine güzel bir vurgu yapılmış. Güzel gözlerin etkisi altında olmanın dünyanın yaşanmaya değer olduğunu ifade eden satırlar, sevginin ve aşkın gücünü anlatıyor. Aşkın yüreği tutuşturan ateş benzetmesi ve sevginin yaşama kattığı anlam üzerine yazılan dizeler de duygusal derinliğe işaret ediyor.

Sevginin, mutluluğun ve hayatın anlamını seninle bulmaya benzetilmesi, gerçek bir sevginin ne kadar değerli olduğunu vurguluyor. Dostluğun ömür boyu süren bir bağ olduğunu anlatan son dizede ise "eskimeyen dost" kavramıyla dostluğun değerine vurgu yapılmış.

Şiirdeki duygusal derinlik ve romantik anlatım, okuyanları duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Aşk, sevgi, mutluluk ve dostluk gibi temaların işlendiği bu güzel şiir, duyguların en güçlü şekilde ifade edildiği bir eser olarak dikkat çekiyor. Şiirin her okuyanı farklı duygulara sürüklemesi de aslında şiirin büyüsünü ve etkisini gösteriyor. Bu tür eserler insanların duygusal yönlerini keşfetmelerine ve hislerini daha derinlemesine hissetmelerine yardımcı olabilir. Şiirdeki bu güçlü ifadeler, sevgiye ve dostluğa olan inancımızı pekiştiriyor ve yaşamın anlamını sorgulatıyor. Umarım bu güzel şiir size de mutluluk ve ilham vermiştir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gercek Dost

bir ipin hesabı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt