Modoratör
Efsanevi Üye
Bir ürünün hangi ülkeye ait?
Hangi ürünün hangi ülkede üretildiğini gösteren işaret ürün barkodlarında yazıyor. Mesela Türkiye'de üretilen ürünlerin barkodlarının başındaki rakamlar 869 ile başlıyor.
Bir ürünün Türkiyede üretildiğini nasıl anlarız?
Bir ürünün Türkiyede üretildiğini nasıl anlarız?
GS1 Organizasyonu GS1 Türkiye'ye 868 veya 869 önekini tahsis etmiştir, başka bir ifade ile GS1 Türkiye üyelerine 868 veya 869 öneki ile başlayan firma önekleri vermektedir. Firmalar da bu firma öneklerini ürünlerini numaralandırmakta kullanmaktadır.
5 44 nerenin barkodu?
5 44 nerenin barkodu?
Coca-Cola sisteminde barkod talepleri belli merkezlerden yapılmaktadır. Türkiye'nin de dahil olduğu bazı ülkeler bu talebi Coca-Cola'nın Brüksel ofisi aracılığıyla yaptığı için barkod 544 ile başlamaktadır. Barkod numarasının 544 yada 869 ile başlaması barkodun hangi ülkedeki ofisden verildiğini tanımlamaktadır.
400 barkod kodu hangi ülkenin?
Açıklama:
GS1 Önekleri
400 – 440 | GS1 Almanya
450 – 459 & 490 – 499 | GS1 Japonya
460 – 469 | GS1 Rusya
470 | GS1 Kırgizistan
Grımelange hangi ülke?
Grımelange hangi ülke?
adıyaman'da üretim yapıyorlar, e-ticaretin de gelişiyor olmasıyla büyümüşler sanırım. iplik fabrikaları da kendilerinin. her şeyi komple kendileri yapıyorlar, bu yüzden muadili diğer markalara göre daha ucuz. son dönemde sanırım 7-8 tişört, bir o kadar da sweatshirt aldım bu arkadaşlardan, gayet memnunum. önümüzdeki ay …
Yerli üretim ürün nedir?
Yerli üretim ürün nedir?
Üretimi Türkiye'de yapılan tüm ürünler, hammaddesi ve firmanın menşeinden bağımsız olarak Yerli Üretim Logosu kullanmak zorunda. Örneğin, Romanya menşeiyle bir firma hammaddesini dahi dışarıdan getirdiği bir ürünün eğer üretimini Türkiye'de yapıyor ise Yerli Üretim Logosu kullanması gerekiyor.
544 nerenin alan kodu?
Operatörünü öğrenmek isteyenler 544 numarasını internet üzerinde inceleyebiliyor. 544 numarası, Vodafone firmasına ait bir numaradır. 0544 numaralı biri tarafından aranan kişiler, Vodafone hattından arandığını tespit edebiliyor. 544 numarası sadece Vodafone hattına tanımlanmış olan numaralar arasında yer alıyor.
460 barkod hangi ülkenin?
460 barkod hangi ülkenin?
Açıklama:
GS1 Önekleri
460 – 469 | GS1 Rusya
470 | GS1 Kırgizistan
471 | GS1 Tayvan
474 | GS1 Estonya
Barkod kodu hangi ülkenin?
Barkod kodu hangi ülkenin?
Ülke Barkod Numaraları
00-13 | ABD & Kanada
880 | Güney Kore
885 | Tayland
888 | Singapur
890 | Hindistan
Grımelange nasıl bir marka?
trendyol üzerinden satış yapan hazır giyim şirketi. kendilerinden aldığım tshirtün malzeme kalitesi fiyatına göre iyiydi fiyatları da ortalamadır.. sweatshirt aldım ve kullanıyorum ancak bana kalırsa orta kalite ve olması gereken fiyat ürünleri var.