Son Konular

Bir siteyi nasil engellerim?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Bir siteyi nasıl engellerim?

Grup İlkesi'ni Kullanma
- İlkeler Yönetim Şablonları Google. Google Chrome'a gidin.
- URL listesine erişimi engelle'yi etkinleştirin.
- Engellemek istediğiniz URL'leri ekleyin.
- URL listesine erişim izni verir'i etkinleştirin.
- Kullanıcıların erişmesini istediğiniz URL'leri ekleyin.
- Güncellemeyi kullanıcılarınıza dağıtın.

Modemden web siteleri nasıl engellenir?

Modemden web siteleri nasıl engellenir?
Çözüm:
- Modem arayüzüne "192.168.1.1" buradan giriş sağladım,
- Kullanıcı adını ve şifreyi girdim,
- Soldaki menü barından "güvenlik duvarı" sekmesine tıkladım,
- Alt menüden "WAN host"a girdim,
- "Yeni ekle"ye tıkladım,

TP Link modem ebeveyn kontrolü nasıl yapılır?

TP Link modem ebeveyn kontrolü nasıl yapılır?
- 3. Advanced->Access Control menüsünü açarak Ebeveyn Kontrolünü etkin (Enable) hale getiriniz.
- All MAC Address In Current LAN (Mevcut yerel ağdaki tüm cihazların MAC adresleri) kısmını seçiniz ve kontrol edilecek çocuk cihazını belirleyiniz ya da kontrol edilecek cihazın adını ve MAC adresini manuel olarak giriniz.

Modem ebeveyn kontrolü nedir?

Ebeveyn Kontrolü, ağınızdaki istemciler için internet erişimini kısıtlamanın kolay ve etkili bir yoludur. Bu makalede, ebeveyn kontrolünün nasıl kurulacağını açıklayacağız. Güvenlik> Ebeveyn Kontrolü'ne gidin ve "etkinleştir" i seçin. Bu ebeveyn kontrolünü aktive eder.

Yasak Siteler nasıl kapatılır?

Yasak Siteler nasıl kapatılır?
Güvenli Arama'yı etkinleştirme veya devre dışı bırakma
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Google uygulamasını açın.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi Ayarlar. Uygunsuz sonuçları gizle'ye dokunun.
- Uygunsuz sonuç filtresi'ni açın veya kapatın.

URL engelleme nedir?

URL engelleme nedir?
Web sitelerine izin verme veya web sitelerini engelleme: URL filtresi biçimi. Yönetilen Chrome Tarayıcılar ve Chrome OS çalıştıran cihazlar için geçerlidir. Yönetici olarak, kullanıcıların yalnızca belirli web sitelerini ziyaret edebilmeleri için URL'leri engelleyebilir ve URL'lere izin verebilirsiniz.

Site nasıl engellenir Android?

Android üzerinden site engelleme: Adım #2: Uygulama üzerinden Local > Device > system > etc klasörünü açın. Adım #3: Buradaki hosts dosyasını ES Note Editor ile birlikte açın. Adım #4: Düzenle butonuna dokunun. Adım #5: Sayfanın en altına 127.0.0.1 www.siteadı.com olarak engellemek istediğiniz siteyi yazın.

Instagram engellenme nasıl kaldırılır?

Instagram engellenme nasıl kaldırılır?
Yöntem #1: Ayarlar üzerinden engel kaldırma: Adım #3: Ayarlar seçeneğine dokunun. Adım #4: Gizlilik sayfasını açın. Adım #5: Engellenenler Hesaplar listesini açın. Adım #6: Engelini kaldırmak istediğiniz kişinin kullanıcı adının yanındaki Engellemeyi Kaldır seçeneğine dokunun.

Bilgisayarda kısıtlama nasıl yapılır?

Bilgisayarda kısıtlama nasıl yapılır?
Windows\System32\drivers\etc klasörüne giriş yapılır. Buradaki hosts dosyası Not Defteri uygulaması ile birlikte açılır ve ardından Sayfanın en alt kısmına 127.0.0.1 www.siteadi.com şeklinde engellemek istenene internet sitesi yazılır ve engellemek istenen her bir site ayrı bir satır olarak yazılır.

Site Ayarları Nasıl Yapılır?

Tüm sitelerin ayarlarını değiştirme
- Android telefonunuzda veya tabletinizde Chrome uygulamasını açın.
- Adres çubuğunun sağında Diğer. Ayarlar'a dokunun.
- "Gelişmiş" bölümünün altında Site ayarları'na dokunun.
- Güncellemek istediğiniz izne dokunun.

Instagramdan engellenen kişinin engeli nasıl kaldırılır?

Instagramdan engellenen kişinin engeli nasıl kaldırılır?
Açılan sayfanın altına inin ve 'Engellenen Hesaplar' seçeneğine tıklayın.
- Daha sonra engelini kaldırmak istediğiniz kişinin kullanıcı adının yanında yer alan 'Engellemeyi Kaldır' seçeneğini seçin.
- Son olarak da engel kaldırma işlemini onaylayın.

Bazı siteler neden açılmıyor?

Bazı siteler neden açılmıyor?
DNS ayarlarınızı kontrol ediniz. Manuel olarak girilmiş DNS adresleri her zaman doğru çalışmayabilir, bazı siteleri açarken problem yaşayabilirsiniz. b. Proxy ayarlarınızı varsayılan değerlere getiriniz. c. VPN bağlantıları bazen sayfaların açılmasında problem yaşanmasına sebep olabilir.

Instagramda engellediğim kişiyi neden göremiyorum?

Daha önce engellediğiniz birinin engelini kaldırmak istiyorsunuz fakat onu göremiyorsanız bunun 4 sebebi vardır: O kişi de sizi engellemiştir. Kullanıcı Instagram hesabını kapatmıştır. Instagram o kullanıcının hesabını kapatmış / yasaklamıştır.

Bir siteyi engellemek için farklı yöntemler vardır. Öncelikle, grup ilkesini kullanarak belirlenen URL'leri engellemek mümkündür. Bunun için Google Chrome yönetim şablonlarını kullanabilirsiniz. Ayrıca, modeminizden de web sitelerini engelleyebilirsiniz. Modem arayüzüne giriş yaparak güvenlik duvarı ayarları üzerinden istediğiniz siteleri engelleyebilirsiniz.

TP Link modemlerinde ebeveyn kontrolünü kullanarak belirli cihazlara internet erişimini sınırlayabilirsiniz. Bu özellik genellikle "Access Control" menüsünde bulunmaktadır. Ebeveyn kontrolü, ağınızdaki cihazlara belirli saat aralıklarında internet erişimini kısıtlamak için kullanışlı bir araçtır.

URL engelleme, yönetilen Chrome tarayıcılar ve Chrome OS çalıştıran cihazlar için geçerli olan bir filtreleme sistemidir. URL'leri engelleyerek veya izin vererek belirli web sitelerine erişimi kontrol altına alabilirsiniz. Bu da özellikle çocukların internet kullanımını denetlemek için faydalı olabilir.

Bilgisayarlarda site engelleme işlemi ise genellikle "hosts" dosyasını düzenleyerek yapılır. Bu dosyaya giderek istediğiniz sitelerin IP adreslerini engelleyebilir ve erişimlerini engelleyebilirsiniz. Benzer şekilde Android cihazlarda da site engelleme işlemi yapılabilir.

Instagram veya diğer sosyal medya platformlarından bir kişiyi engellediyseniz ve daha sonra engeli kaldırmak istiyorsanız, genellikle ilgili platformun ayarları veya hesap yönetimi bölümünden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca engellenmiş siteler veya kişileri yönetmek için genellikle hesabınızın gizlilik ve güvenlik ayarlarına bakmanız gerekmektedir.

Özetle, internet erişimini kontrol etmek için farklı yöntemler ve araçlar kullanabilirsiniz. Bu araçları etkin ve doğru bir şekilde kullanarak istediğiniz siteleri engelleyebilir veya erişim izni verebilirsiniz.

Yabanci film izleme siteleri hangileri?

PUBG hangi telefonda oynanir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt