Son Konular

Bir program bilgisayardan tamamen nasil silinir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Bir program bilgisayardan tamamen nasıl silinir?

- Görev çubuğundaki arama kutusuna Denetim Masası yazın ve sonuçlar arasından seçin.
- Programlar > Programlar ve Özellikler'i seçin.
- Kaldırmak istediğiniz programı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Kaldır'ı ya da Kaldır/Değiştir'i seçin. Ardından ekrandaki yönergeleri izleyin.

Bilgisayarda bir program kurmak veya kaldırmak için hangi yol izlenir?

Bilgisayarda bir program kurmak veya kaldırmak için hangi yol izlenir?
Hala Program Ekle/Kaldır'da görünen programı temsil eden kayıt defteri anahtarını belirledikten sonra anahtara sağ tıklayın ve Sil'e tıklayın. Anahtarı sildikten sonra Başlat'a tıklayın, Ayarlar'ın üzerine gelin ve Denetim Masası'na tıklayın. Denetim Masası'nda Program Ekle/Kaldır'a çift tıklayın.

Revo Uninstaller nasıl kaldırılır?

Revo Uninstaller nasıl kaldırılır?
Revo Uninstaller nasıl kullanılır?
- Adım #1: Buradan Revo Uninstaller yazılımını indirin ve kurulumu tamamlayın.
- Adım #2: Yazılımı açın.
- Adım #3: Silmek istediğiniz programı seçin.
- Adım #4: Moderate modunu seçin.
- Adım #5: Silme işlemini tamamlayın.
- Adım #6: Revo Uninstaller yazılımını tekrar açın.

Bilgisayarınızda yüklü olan bir programı tümüyle kaldırmak için hangi seçeneği kullanmalıyız?

Denetim Masası penceresi açıldığında Programlar kategorisinin altındaki Program kaldır öğesine tıklayın. Görüntülenen listeden kaldırmak/silmek istediğiniz programı seçin.

Windows 7 oyun nasıl silinir?

Windows 7 oyun nasıl silinir?
Uygulamayı kaldırmak için, Windows 7 tarafından sağlanan kaldırma programını kullanın. Windows simgesine tıklayarak başlayın. 2. sağ bölmede Denetim Masası'na tıklayın. 3. programlar 'ın altında, öğeyi Kaldır'ı tıklatın.

Revo Uninstaller programı ne işe yarar?

Revo Uninstaller programı ne işe yarar?
Revo Uninstaller'in en önemli özelliği eksik program kaldırma rutinlerinin geride bıraktığı gereksiz dosyaları ve kayıt defteri girdilerini kaldırmaktır. Ürünün iki farklı sürümü mevcuttur. Biri ücretsiz sahipli yazılım olarak dağıtılan "Free" sürümü, diğeri ise shareware lisansı altında dağıtılan bir "Pro" sürümüdür.

Bir programı bilgisayardan tamamen kaldırmak için farklı yöntemler kullanılabilir. İşte bazı yöntemler:

1. **Denetim Masası Aracılığıyla Kaldırma:**
- Görev çubuğundaki arama kutusuna "Denetim Masası" yazın ve sonuçlardan bu seçeneği açın.
- "Programlar" sekmesine gidin ve "Programlar ve Özellikler"i seçin.
- Kaldırmak istediğiniz programı seçin, ardından "Kaldır" veya "Kaldır/Değiştir" seçeneğini kullanarak işlemi tamamlayın.

2. **Revo Uninstaller ile Kaldırma:**
- Revo Uninstaller yazılımını indirin ve kurulumu tamamlayın.
- Programı açın, silmek istediğiniz programı seçin.
- "Moderate" veya "Advanced" modunu seçerek programın kalıntılarını da temizleyebilirsiniz.

3. **Windows 7 Oyun Kaldırma:**
- Windows 7'de sağlanan kaldırma programını kullanarak oyunu kaldırabilirsiniz.
- Başlat menüsünden "Denetim Masası"na gidin ve "Programlar" altından "Program Ekle/Kaldır"ı seçerek işlemi gerçekleştirin.

4. **Kayıt Defteri Temizliği:**
- Program kaldırıldıktan sonra bilgisayarınızda kalan kayıt defteri girdilerini temizlemek önemlidir. Bu adımları dikkatlice uygulayarak sisteminizi temizleyebilirsiniz.

Revo Uninstaller, bilgisayarınızdaki programları temizlemek ve kalıntılarını kaldırmak için kullanışlı bir araçtır. Ücretsiz olarak sunulan versiyonu dahi oldukça etkilidir. İleride sorun yaşamamak ve gereksiz dosya/artıklardan kurtulmak için bu tür araçları kullanmanız faydalı olacaktır.

Mart Menekseleri kac sayfa?

Ilk derse gec kalirsak ne olur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt