Son Konular

Bir okul gazetesinde neler olmali?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Bir okul gazetesinde neler olmalı?

Okul Gazetesinin Uygun Olması Gereken Prensipler

Etkili bir okul nasıl olmalıdır?

Etkili okulların temel özellikleri; liderlik, paylaşılan vizyon ve hedefler, düzenli öğrenme ortamı, öğrenmeye vurgu, amaçlı öğretme, yüksek beklentiler, öğrenci gelişimini izleme, pozitif pekiştirme, okul yaşamına öğrenciyi dahil etme, pozitif ev – okul işbirliği, okulun öğrenen organizasyon olmasını sağlayan …
Okul gazetesi ne demek?
öğrenciler tarafından hazırlanan, okul çapı içinde basılan ve dağıtılan, çoğunlukla kar amacı gütmeyen amatör gazete çeşidi.

Bir okulun özellikleri nelerdir?

Okul formal eğitim veren bir kurumdur, kontrollü bir ortamdır. Okulda önceden planlanan programlar çerçevesinde, belirlenen amaç ve hedefler doğrultusunda planlı ve programlı bir şekilde öğretmen nezaretinde eğitim ve öğretim faaliyeti yapılır.

Devlet okulları para isteyebilir mi?

"VELİLERİMİZDEN HİÇBİR ŞEKİLDE ÜCRET TALEP EDİLMEYECEKTİR" Aynı zamanda MEB Okul Aile Birliği Yönetmeliği'nin Birlik Gelirleri başlıklı 15'inci Maddesi'nin 2'nci fıkrasında, 'Birlikler, velileri hiçbir surette bağış yapmaya zorlayamaz, okul kayıt döneminde bağış ve yardım toplayamaz.
Okul dergisi nasıl yapılır?
Okul dergisinin içeriğinde mutlaka yer verilmesi gereken bazı içerikler vardır. Bunlar;
- Vali ya da kaymakam röportajı
- İl veya ilçe eğitim müdürü röportajı,
- Belediye başkanı röportajı
- Okul müdürüne ait bir yazı
- Rehber öğretmene dair bir yazı
- Editör yazısı
- Okulda ki sınıflara dair fotoğraflar.
- Okul başarıları

Sanat hayatimiza ne katar?

FEMA kim yapti?

1. Konular

1. 1.284.248