Modoratör
Efsanevi Üye
Bir öğretmen haftada kaç saat derse girer?
Peki öğretmenler haftada en fazla kaç ek derse girebilir? Öğretmenler haftada 15 saat maaş karşılığında derse girmek zorundadır. Öğretmenler 15 saatin dışında girdikleri her ders saati için ek ders ödemesi alırlar.
Müdür zorunlu kaç saat derse girer?
Müdür zorunlu kaç saat derse girer?
a) Örgün ve yaygın eğitim kurumlarının müdür, müdür başyardımcısı ve müdür yardımcıları haftada 6 saat, … ders okutmakla yükümlüdürler. Bu yükümlülük öncelikle alanlarında, alanlarında ders bulunmayanlara ise ihtiyaç hâlinde ve istekleri üzerine alanları dışında ders görevi verilmek suretiyle yerine getirilir.
Öğretmen kaç gün çalışır?
Öğretmen kaç gün çalışır?
657 Sayılı Devlet Memurları Kanun'un "Çalışma Saatleri" başlıklı 99. maddesindeki; "Memurların haftalık çalışma süresi genel olarak 40 saattir. Bu süre Cumartesi ve Pazar günleri tatil olmak üzere düzenlenir.
Müdür 12 saat derse girebilir mi?
Örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, müdürlük, müdür başyardımcılığı, eğitim şefliği, müdür yardımcılığı yapan öğretmenler haftada 6 saat ders okutmakla yükümlüdürler. Bunlara, ihtisasları içinde veya muvafakat ettikleri takdirde ihtisasları dışında haftada oniki saate kadar ücretle ek ders ve ekzersiz verilebilir.
Maaş karşılığı derse girmeyen müdür?
Maaş karşılığı derse girmeyen müdür?
Memurlar artık 657 sayılı yasaya göre cezalandırılmaktadırlar. Bu soruşturma şimdi yapılsa idi muhtemelen 657 125/E. "n) Verilen görev ve emirleri kasten yapmamak," fiili gereği kademe ilerlemesinin durdurulması cezası verilebilirdi. Ceza Danıştay tarafından da onaylanmıştır.
Öğretmenler haftada kaç gün çalışır?
Öğretmenler haftada kaç gün çalışır?
15 saat derse giren öğretmen ne kadar ek ders alır?
15 saat derse giren branş öğretmeni sınıfı yoksa 1 saat sınıfı varsa 3 saat ek ders alır. Branş öğretmeninin gireceği ders saati sayısı 30 saattir. öğretmen eksikliğinde 30 üstü saat derse de girebilir ancak öğretmene 20 saatten fazla ek ders verilmez.
Öğretmenler maaş karşılığı kaç saat derse girer?
Öğretmenler maaş karşılığı kaç saat derse girer?
3861. Madde 1 – A) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı yüksek okullar öğretmenleri maaşları karşılığı olarak haftada oniki saat ders okutmakla yükümlüdürler. Bu öğretmenlere, okullarında veya dengi okullarda ihtısasları içinde haftada altı saate kadar ücretle mecburi ek ders verilebilir.