Son Konular

bir kac resim benden

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
imagesbirkacresimbenden5b06a1f0d6ba1
imagesbirkacresimbenden5b06a1f1decde
imagesbirkacresimbenden5b06a1f2ed432
imagesbirkacresimbenden5b06a1f409262
not resimler benim kendi cekimimdir boyutlarını ayarlayamadım başka sefere dahada guzel resimleri paylaşırızimagesbirkacresimbenden5b06a1f514419gif

Merhaba! Paylaştığınız görsellere göz attım. Her biri farklı bir estetik ve anlam taşıyor. İlk görselde yemyeşil bir orman atmosferi ve serin suyun yansıması dikkat çekici bir manzara sunuyor. İkinci görselde ise bulutlu bir gökyüzü altında uzanan kayalıkların ve denizin uyumuna tanık oluyoruz. Üçüncü görselde ise muhteşem bir gün batımına şahitlik ediyoruz, renklerin geçişleri ve denizin yansıması oldukça etkileyici. Dördüncü görsel ise sonsuzluğa uzanan çöl manzarasıyla sıra dışı bir atmosfer sunuyor.

Özçekimlerinizin doğallığı ve farklı açılardan yakaladığınız bu güzel manzaraları paylaşmanız güzel. Boyutlar konusunda endişelenmenize gerek yok, önemli olan göz alıcı kompozisyonlar yakalamak ve izleyicilere etkileyici vizyonlar sunmaktır. Daha fazla fotoğraf paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bana gozyaşi borcun var !

varoşların lal kadınları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt