Son Konular

Bir dersten en fazla kac saat kurs acilabilir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Bir dersten en fazla kaç saat kurs açılabilir?

Halk eğitimi merkezince yürütülen DYK'larda ise; 1.dönem, 2.dönem ve yaz döneminde hafta içi ve hafta sonu en fazla 5 farklı dersten toplam 8 saate kadar kurs verilebilir. Ancak, bir günde her bir kurs sınıfına 2 saatten fazla aynı ders konulamaz.

DYK kurslarında en az kaç öğrenci olmalı?

Her bir kurs programına devam edecek sınıftaki öğrenci/kursiyer sayısı 10'dan az olamaz. Sınıf mevcudunun 20 olması esastır. Bu sayı dolmadan yeni bir sınıf açılamaz. Sınıf mevcudu en fazla 25'e kadar çıkartılabilir.

Halk eğitim Kursu kaç saat açılabilir?

Halk eğitim Kursu kaç saat açılabilir?
Günlük girilebilecek kurs yani ders saati en fazla 8 haftalık ise 40 saat, haftalık işlenmesi gereken en az ders saati ise 15 saat olmalıdır. Bu süreçler öğrenci, öğretmen ve kurumun ortak şartları dikkate alınarak belirlenir.

En fazla kac saat DYK?

Ek ders ücreti karşılığında ders okutmak üzere görevlendirilenlere haftada en fazla 30 saat ders görevi verilebileceğinden, rutin müfredat kapsamında 20 saat ders okutan öğretmene destekleme ve yetiştirme kursunda en fazla 10 saat ders görevi verilmesi mümkün olabilecektir.

Öğretmen en fazla kaç saat kurs açabilir?

Öğretmenler haftada okulda girdiği dersler dahil toplam 40 saate kadar ders verebilecektir. Örnek: a) Öğretmen okulda haftada 21 saat derse giriyorsa + 19 saat, b) Öğretmen okulda haftada 30 saat derse giriyorsa + 10 saat kurs verebilecektir.

DYK en az kaç saat açılabilir?

DYK en az kaç saat açılabilir?
Ortaöğretim kurumlarının 9,10 ve 11. sınıflarındaki öğrenciler en fazla 3 farklı dersten haftalık toplam 12 saate kadar, 12. sınıftaki öğrenciler ile mezun durumdaki kursiyerler en fazla 6 farklı dersten haftalık toplam 24 saate kadar, kurs tercih edebilirler. 17.

Halk Eğitim kurs açma için kaç öğrenci sayısı?

Kurslar en az 12 öğrenciyle açılabilir. Kursu açmak isteyen öğretmen kadrosunun bulunduğu okul üzerinden Halk Eğitim Müdürlüğü'ne DYS sisteminden kurs istek yazısı gönderir. Kurs belgesi, öğrenci listesi, kurs planı, veli öğrenci izin belgesi ile başvuruda bulunulur. Halk Eğitim Merkezi kursu tanımlar.

Öğretmen halk eğitimde kaç saat kurs açabilir?

Detaylar haberimizde! Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla akıl ve zeka oyunları alanında kurs açmak isteyen öğretmenler, toplamda 80 saat akıl ve zeka oyunları, 40 saat mangala, 40 saat go oyunu kurslarını bu merkezler vasıtasıyla açabilirsiniz. Öğretmenlerin açacakları kurs saati haftalık 10 ders saatini geçmemelidir.

Destekleme ve yetiştirme kursları en fazla kaç saat?

Destekleme ve yetiştirme kursları en fazla kaç saat?
Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar ışığında öğretmenler; 15 saati aylık karşılığı, 9 saati zorunlu ek ders, 6 saati de isteğe bağlı ek ders karşılığı olmak üzere 30 saat ve hafta sonu da 10 saat olmak üzere normal dersler ile Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında 40 saat görev alabilecektir.

Bir öğretmen haftada en fazla kaç saat DYK alabilir?

Aynı Kararın 8.maddesinde ise; bu Kararla belirlenen azami ek ders görevi ve ek ders görevinden sayılan ders saatleri dışında olmak üzere, maddede belirtilen eğitim faaliyetlerinde görevlendirilen öğretmenlere, haftada 10 saate kadar daha ders görevi verilebileceği hüküm altına alınmıştır.

**Bir dersten en fazla kaç saat kurs açılabilir?**

Halk eğitimi merkezince yürütülen DYK'larda, 1.dönem, 2.dönem ve yaz döneminde hafta içi ve hafta sonu en fazla 5 farklı dersten toplam 8 saate kadar kurs verilebilmektedir. Bir gün içinde ise her bir kurs sınıfına 2 saatten fazla aynı ders konulamamaktadır.

**DYK kurslarında en az kaç öğrenci olmalı?**

Her bir kurs programına devam edecek sınıftaki öğrenci/kursiyer sayısı 10'dan az olamaz. Sınıf mevcudu genel olarak 20 olup, bu sayı dolmadan yeni bir sınıf açılamaz. Sınıf mevcudu en fazla 25'e kadar çıkartılabilir.

**Halk Eğitim Kursu kaç saat açılabilir?**

Günlük girilebilecek ders saati en fazla 8 saat ve haftalık en az 15 saat olmalıdır. Öğrenci, öğretmen ve kurumun ortak şartları dikkate alınarak bu süreçler belirlenmektedir.

**En fazla kaç saat DYK?**

Haftada en fazla 30 saat ders görevi verilebileceğinden, rutin müfredat kapsamında 20 saat ders okutan öğretmene destekleme ve yetiştirme kursunda en fazla 10 saat ders görevi verilebilmektedir.

**Öğretmen en fazla kaç saat kurs açabilir?**

Öğretmenler, haftada okulda girdiği dersler dahil toplam 40 saate kadar ders verebilirler. Öğretmenin okulda haftada kaç saat derse girdiğine bağlı olarak, ek olarak kurs verebileceği saatler belirlenmektedir.

**DYK en az kaç saat açılabilir?**

Ortaöğretim kurumlarının 9, 10 ve 11. sınıflarındaki öğrenciler en fazla 3 farklı dersten haftalık toplam 12 saate kadar, 12. sınıf öğrencileri ve mezun durumdaki kursiyerler ise en fazla 6 farklı dersten haftalık toplam 24 saate kadar kurs tercih edebilirler.

**Halk Eğitim kurs açma için kaç öğrenci sayısı?**

Kurslar en az 12 öğrenciyle açılabilir. Kurs açmak isteyen öğretmenler, Halk Eğitim Müdürlüğü'ne kurs istek yazısı göndererek başvuruda bulunabilirler.

**Öğretmen Halk Eğitim Merkezinde kaç saat kurs açabilir?**

Öğretmenler, Halk Eğitim Merkezleri aracılığıyla akıl ve zeka oyunları alanında toplamda 80 saat akıl ve zeka oyunları, 40 saat mangala, 40 saat go oyunu şeklinde kurslar açabilirler. Haftalık ders saati 10'u geçmemelidir.

**Destekleme ve yetiştirme kursları en fazla kaç saat?**

Öğretmenler, normal dersler ile Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında toplamda 40 saat ders görevi alabilirler. Bunun detayları, Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar ışığında belirlenmektedir.

**Bir öğretmen haftada en fazla kaç saat DYK alabilir?**

Belirlenen azami ek ders görevi ve ek ders görevinden sayılan ders saatleri dışında, eğitim faaliyetlerinde görevlendirilen öğretmenlere haftada 10 saate kadar daha ders görevi verilebilir. Bu detaylar ışığında öğretmenlerin görev süreleri belirlenir.

3B modu nedir?

Ciyan omru ne kadardir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt