Modoratör
Efsanevi Üye
Binancedeki derinlik ne demek?
Derinlik tablosu, hangi fiyattan ne kadar miktarda alış ve satış emirleri sayısını gösteren, sıkça değişen bir ekrandır. Bu varlıklar arasında kripto para birimleri, hisse senetleri ve diğer değişkenler bulunur.
Piyasa derinliği ne demek?
Piyasa derinliği ne demek?
Piyasa Derinliği, yani Emir Kitabı, bir güvenlik için ne kadar açık alım satım emri olduğunu gösteren bir penceredir. Diyelim ki şimdiki fiyat 1 dolar, DOM kaç tane siparişin 0,90 dolar, 1,05 dolar vb. Olduğunu gösterecek. Arz ve talep seviyelerinin nerede olduğunu görmek için harika bir araç.
Bitexen şu an ne kadar?
Exen Coin bugünkü fiyatı ₺14.64 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺1,632,693 TRY.
Bitcoin alım satım arasındaki fark ne kadar?
Bitcoin alım satım arasındaki fark ne kadar?
Alış satış farkı, bir varlık için talep edilen en düşük fiyat ve teklif edilen en yüksek fiyat arasındaki farktır. Bitcoin gibi likit varlıklar, daha düşük likiditeye ve işlem hacmine sahip olanlara kıyasla daha küçük farklara sahiptir.
Borsada derinlik nasıl okunur?
Borsada, derinlik ekranında bekleyen emirler gösterilmektedir. Örnek olarak A şirketinde hisse senedi fiyatı 10 TL diyelim. Derinlik ekranı içerisinde A şirketinin hissesi için 9.80 TL'de ne kadarlık alış emri olduğu görülür. Diğer taraftan 10.20 TL'de (fiyatları isteğinize göre belirlersiniz.)
Binance da emir defteri ne demek?
Binance da emir defteri ne demek?
Emir defteri, belirli bir varlık için verilen alım satım emirlerinin fiyat seviyelerine göre düzenlenmiş elektronik bir listesidir. Alıcı ve satıcıların gösterdiği ilgi, emir defterleriyle temsil edilir.
Piyasa genişliği ne demek?
Piyasa genişliği, bir endekste veya bir borsada belirli bir harekete kaç hisse senedinin katıldığını ifade eder.
Bitexen en az kaç TL?
Bitexen en az kaç TL?
TL yatırma işlemlerinizi yalnızca adınıza kayıtlı, Türk Lirası hesaplarınız üzerinden gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Alıcı adı/ünvanı kısmında Bitexen Teknoloji Anonim Şirketi yazmanız gerekmektedir. En az 1 TL gönderim yapabilirsiniz.
Bir eksen kaç TL?
Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içerikler için aylık 9.90 TL ücret gerekiyor. Reklamsız üyelikte ise aylık 19.90 TL ücreti var. Yıllık olarak reklamlı içerik ise 99.90 TL. Yıllık reklamsız üyelik ise 199.90 TL.
Derinlik nasıl hesaplanır?
Derinlik nasıl hesaplanır?
I = L – (K + H/2 ) formülü ile hesaplanır.
Binance emir verme nedir?
Piyasa emri, mevcut en iyi fiyattan anında almak veya satmak için kullanılan bir emir türüdür. Bu emir, emir defterine daha önce girilmiş olan limit emirlerine dayalı olarak gerçekleştirilir. Yani, piyasa emirlerinin tamamlanması piyasa likiditesine bağlıdır.