Son Konular

Binance referans nasil verilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Binance referans nasıl verilir?

Arkadaşlarınızı Davet Edin. Birlikte Kripto Kazanın.
- Komisyonu Paylaşın. Arkadaşlarınızla paylaşmak istediğiniz referans komisyonu oranını belirleyin.
- Arkadaşlarınıza Referans Olun. Referans bağlantınızı veya QR kodunuzu arkadaşlarınızla ya da sosyal medyada paylaşın.
- Kripto Kazanın!
Binance referans bonusu ne kadar?
Binance Referans Programı, arkadaşlarınızı davet edip arkadaşlarınız Binance'te her alım satım yaptığında @'a varan bir komisyon kazanabilmenizi sağlar.

Binance tr referans komisyonu nasıl alınır?

Arkadaşlarınızı referans linki ya da QR koduyla üye olmaya davet edin ve her bir alım satım işlemi gerçekleştirdiklerinde siz de kazanın. Arkadaşlarınız her bir alım satım işlemi gerçekleştirdiğinde, gerçek zamanlı olarak 'a kadar komisyon alacaksınız!
Binance Referans Kodu sonradan eklenir mi?
Binance üyelik sonrası referans kodu ekleniyor mu? Binance üyeliği açtıktan sonra maalesef referans kodu ekleyebileceğiniz bir alan bulunmamaktadır. Üye olduktan sonra e-posta, telefon ve kimlik onayı yapmadıysanız eğer yeni bir e-posta adresinden referans linkiyle yeniden üye olabilirsiniz.

Binance tr referans ne kazandırıyor?

Binance TR referans linkiniz ile Binance TR'ye kayıt oldular. 2. Varsayılan olarak, arkadaşlarınızın ödediği komisyonlardan %20 referans bonusu alırsınız. Ali komisyon giderlerine 1 BNB harcadıysa 0,2 BNB alırsınız. Ayşe, komisyon giderlerine 0.05 BTC öderse, 0.01 BTC kazanırsınız.
Binance Referans Kodu şart mı?
Binance borsasına üye olurken kullanıcı adı, şifre, referans kodu gibi bilgiler girildikten sonra kimlik doğrulaması yapılmış olacaktır. Referans kodu veya kimliği alım satım yapılırken düşük miktarlarda komisyon alınmasını sağlar. Binance hesabı açılırken referans kodu yazılmamışsa ne yazık ki dönüşü yoktur.

Binance referans kimliği ne yazılır?

Binance referans kodu JV65MHVQ şeklindedir. Kaydolma bonusunuzu talep etmek için kodumuzu şu şekilde kullanabilirsiniz: Binance.com internet sitesine gidin ve kayıt işlemini başlatın (uygulamayı da kullanabilirsiniz). Sorulduğunda, ilgili tüm kimlik bilgilerini girin (bilgilerin doğru olduğundan emin olun).
Binance alım satımda ne kadar komisyon alıyor?
Alım Satım Komisyonları Alım satım komisyonlarınızı ödemek için BNB (Binance Coin) kullanmazsanız, her alım satım işleminden %0,1 standart komisyon alınır.

Kuyruk yagi bozulur mu?

2013 lol kacinci sezon?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt