Modoratör
Efsanevi Üye
Bilgisayar teknisyeni kaç yıllık?
Bu nedenle, bilgisayar teknisyeni olmak ortalama 4 yıl sürebilir.
Adalet Bakanlığı bilgisayar teknisyeni ne iş yapar?
BİLGİSAYAR TEKNİSYENİ: Ceza infaz kurumunda çalışan tüm network, bilgisayar, yazıcı, tarayıcı, faks, fotokopi, tamir bakım onarım işlemleri, tüm uyap kullanıcılarının domain, portal talep oluşturma, Uyap E posta , haberci, e-imza ilk müracaat, e-imza yenileme , yardım masası irtibat işlemleri ve web sitesi güncelleme …
Bilgisayar Teknisyeni nerede çalışır?
Bilgisayar teknisyeni çalışma alanları şu şekilde sıralanabilir: Kurumların bilişim departmanları Kamu kurumları Bilişim sektörü
Teknisyen nerelerde çalışabilir?
Teknisyen nerelerde çalışabilir?
Teknisyen, teknik bilgi ve beceri isteyen işlerde çalışan kişilere verilen unvandır. Mesleki bilgi ve becerilerine göre uçak teknisyeni ya da elektrik teknisyeni gibi isimlerle anılırlar. Birçok farklı alanda uzmanlaşabilen teknisyenler, devlet ve özel sektörde içalışabilir ya da kendi iş yerlerini açabilirler.
Bilgisayar Programcılığı üniversite kaç yıl?
Bilgisayar Programcılığı üniversite kaç yıl?
Bilgisayar Programcılığı bölümünde, 2 yıllık eğitim verilmektedir.
Bilgisayar teknisyeni hangi okul mezunu?
Bilgisayar sistemlerinin özellikleri ve yapısı ile ilgili araştırma yapan bilgisayar teknisyeni olmak için alınması gereken eğitimler şunlardır:
- Meslek liselerinin bilgisayar programcılığı üzerine eğitim veren alandan mezun olmak,
- Üniversitelerin lisans eğitimi veren Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmak,
Bilgisayar yazılım Teknisyeni ne iş yapar?
Bilgisayarda hazırlanması istenilen bilgi, belge ve dokümanları inceleyerek uygun olan yazılım programını hazırlayan, test eden, istenilen nitelikte programlamayı gerçekleştiren nitelikli kişidir.
Bilgisayar donanım Elemanı ne iş yapar?
Görevi; Bilgisayar donanımcısı bilgisayarın iç yapısını inceleyerek, elektronik kısmın çalışırlığını kontrol eder. Önceden hazırlamış olduğu sisteme uygun bir şekilde bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştirir. Kişisel ya da endüstri bilgisayarlarının işlemlerini yürüterek gerekli bakımları yapar.